41

6x inspiratie voor een stijlvol toilet

Het toilet is vaak het vergeten kleine kamertje. Een donkere ruimte zonder sfeer die vooral praktisch ingericht is. Je hoeft je dus niet te schamen als je nog nooit hebt nagedacht over de look van het toilet. Soms heb je gewoon wat leuke inspiratie en een aantal mooie voorbeelden nodig! Wie weet doe jij in dit artikel toffe ideeën op voor jouw eigen kleine kamertje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @huisje_mien op

Stoer en modern

Trek de moderne stijl van je badkamer door in het toilet en geef er een stoere draai aan. Dit doe je door een witte minimalistische basis te creëren met donkere accenten. Op het bovenstaande voorbeeld zie je dat er gekozen is voor een donkergrijze muur. Combineer dit met een stoere industriële lamp, een paar zwarte fotolijsten en witte bloempotjes. Zorg ervoor dat alle decoratie in hetzelfde kleurenpalet past.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ☆interioraddict☆ (@wonen_bij_chantal) op

Landelijke touch

Geef een modern toilet juist een warme sfeer door een landelijke touch toe te voegen. Zet een houten krukje onder de wastafel en hang een spiegel op met een houten lijst. Je kunt het geheel nog aankleden met een mooie handdoek, geurstokjes en stijlvolle zeeppompjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cassandre (@mybohoplace) op

Natuurlijke materialen

Ben je gek op allerlei natuurlijke materialen? Dan kun je deze stijl nog meer uitbreiden. Kijk maar eens naar de bovenstaande afbeelding. Er is niet alleen gebruik gemaakt van hout, maar ook van touw en riet. Het macramé wandkleed en de mandjes zorgen voor een speelse uitstraling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melissa🇳🇱 (@interieur_huisjekant) op

Botanische twist

Planten zijn geschikt voor elke ruimte in je huis. Dus ook in het toilet! Plaats een opvallende kamerplant bovenop een kast, een muurtje of een kruk. Let er wel op dat je planten koopt die gelukkig worden van een donkere plek met weinig daglicht.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kat (@projecthomedesign) op

Beestenboel

Laat je wilde kant zien en ga voor een echte beestenboel op het toilet. Koop behang met een dierlijke print, hang dieren illustraties of foto’s op en ga op zoek naar een gave houten dierenkop. Maak het geheel eventueel nog iets levendiger met een paar planten. Kies voor een kleurenpalet met bruin, grijs, zwart en wit zodat het geheel niet te chaotisch oogt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door _______Sᗩᑎᑎᕮ_______ (@sanmaison) op

Portugese tegeltjes

Portugese tegeltjes kun je op allerlei manieren gebruiken. Het is mooi in de badkamer, in de keuken en op het toilet. Je kunt de vrolijke tegels op de vloer leggen of op de muur laten plaatsen. De vergrijsde Portugese tegels zijn erg populair op dit moment. Dit kun je ook mooi combineren met andere neutrale tegels of een grijze vloer.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply