35

Tips voor het leukste oud en nieuw feest

Heb jij zin om knallend 2020 in te gaan met een geslaagde party op oud en nieuw? Dan kun je vast nog wel een aantal nieuwjaarsfeest tips gebruiken! Maak je vooral geen zorgen of je niet te laat bent met het organiseren. De meeste last-minute party’s zijn juist het leukste. Lees ons artikel maar eens door en ga vandaag nog aan de slag. Succes en alvast een hele fijne jaarwisseling!

Tip 1. Stuur een uitnodiging voor het NYE feest

Ieder feestje begint met een uitnodiging. Of dat nou op de chique ouderwetse manier gaat met een kaartje of gewoon met een snel berichtje op Whatsapp. Ben je van plan om een echt thema nieuwjaarsfeest te houden? Vergeet dan ook niet om het thema duidelijk door te geven. Bijvoorbeeld door middel van een dresscode. Zoek online eens naar ‘thema oud en nieuw feest’ om snel wat inspiratie op te doen.

Tip 2. Bepaal het budget voor het oud en nieuw feest

Een nieuwjaarsfeest organiseren kan best prijzig zijn. Bepaal daarom van tevoren je budget. Vraag eventueel of iedereen een klein bedrag wilt overmaken. Zo betaalt iedereen mee aan het gezellige feest voor oud en nieuw.

Tip 3. Regel de hapjes en drankjes

Slimme tip: laat iedereen een aantal hapjes en drankjes meenemen. Op deze manier kun je zelfs een heel diner samenstellen. Iemand regelt het voorgerecht, iemand anders het toetje etc. Het is natuurlijk ook prima als je liever alles zelf regelt (met die kleine bijdrage). Zorg er in ieder geval voor dat er genoeg drank aanwezig is – met én zonder alcohol. Daarnaast zit je met een paar zakken chips, bitterballen en andere simpele snacks al snel goed. Natuurlijk is een feestje op oudejaarsavond niet compleet zonder oliebollen!

Tip 4. Maak afspraken over het vuurwerk

Het is verstandig om van tevoren afspraken te maken over het vuurwerk. Gaan jullie wel of niet iets afsteken? En wie neemt het mee? Heb je al een veilige plek in gedachten waar het spektakel kan plaatsvinden?

Tip 5. Zorg voor entertainment

Een oudejaarsavond feest is pas echt gezellig met het juiste entertainment. Regel een paar goede speakers voor de muziek en/of haal wat leuke (drank) spellen tevoorschijn. Willen jullie later op de avond de stad nog in? Bekijk dan van tevoren welke oud en nieuw feesten er allemaal zijn. Voor veel NYE feesten moet je een kaartje bestellen.

Tip 6. Koop leuke oud en nieuw decoratie

De sfeer komt er nog sneller in als je het huis versiert met toffe decoratie. Met een hoop gouden ballonnen, een vlaggenlijn en confetti ben je zo klaar!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply