6 voorbeelden van mooie stapelbedden

Wie denkt dat stapelbedden alleen thuis horen in de kinderkamer, heeft het helemaal mis. Er zijn ook veel mooie hoogslapers voor in tienerkamer, studentenkamers of kleine appartementjes. Vandaag delen we 6 voordelen van leuke stapelbedden in verschillende stijlen. Welk bed is jouw favoriet?

1. Tienerkamer met stoere hoogslaper

In een klein appartement is het soms noodzakelijk dat twee kinderen op dezelfde kamer slapen. Kleine kids worden al gauw vrolijk van een stapelbed, maar tieners vinden dat vooral erg kinderachtig klinken. Herkenbaar? Laat ze dan eens dit bovenstaande voorbeeld zien. Het is een hele praktische hoogslaper die er ook nog eens stoer uitziet. Je maakt optimaal gebruik van de hoogte van de kamer, zodat er nog genoeg ruimte over blijft voor een bureau of gezellig zitje.

2. Tweepersoons stapelbed voor studentenkamer

Er zijn ook mooie tweepersoons stapelbedden verkrijgbaar. Deze zijn erg geschikt voor in een studentenkamer. Je laat het grote bed een stuk ‘luchtiger’ ogen door te kiezen voor een compleet witte variant. In combinatie met witte muren en meubels lijkt zelfs de kleinste kamer nog steeds erg ruimtelijk.

3. Leuk stapelbed voor kleine kinderen

Natuurlijk mag een kinderbed niet ontbreken in dit rijtje. Er zijn erg veel leuke hoogslapers te vinden met een specifiek thema of schattige details. Het bovenstaande stapelbed is geschikt voor de kleinere kinderen, omdat het luchtkasteel een vrij hoog hekje vormt. Daarnaast heeft het onderste bed een uitklapbare wolk die voorkomt dat je kindje uit bed rolt. Een ander handig detail is de extra opbergruimte in de traptreden en onder het bed.

4. Stapelbed voor stijlvolle kinderkamer

Voor een mooi samenhangend geheel kun je het stapelbed laten doorlopen in een grote kastenwand. Maak gebruik van dezelfde materialen en kleuren zodat het perfect bij elkaar past. Een gedempte blauwtint is bijvoorbeeld heel stijlvol!

5. Houten stapelbed met rustgevend uiterlijk

Een mooi stapelbed van hout is een goede optie voor de logeerkamer of in een hostel. Het natuurlijk materiaal straalt veel warmte uit en is een ideale basis voor een rustgevende slaapkamer.

6. Zwart industrieel stapelbed

Hou jij meer van stoer en industrieel? Dan is dit laatste stapelbed misschien een gave optie. Een zwart frame van hout of metaal zorgt voor een robuuste en moderne look. Bij dit voorbeeld zijn er twee nisjes in de muur gecreëerd, zodat zowel het bovenste als onderste bed een eigen nachtkastje heeft. Door het hoge frame zou je eventueel nog een gordijn kunnen toevoegen voor meer privacy.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply