45

5x de leukste wooncadeaus voor kerst

De kerst komt er weer aan. Samen lekker warm voor de open haard terwijl buiten de koude wind waait. Gezellig tijd doorbrengen met familie en vrienden. Lekker eten, lekker drinken, en natuurlijk; cadeautjes! Nu is het niet altijd even gemakkelijk om het juiste cadeau te vinden. Misschien werk je wel met surprises en heb je nu net het kaartje van het nieuwe liefje van je broer getrokken; en geen flauw idee wat je nu voor haar zou moeten kopen. Of misschien heb je gewoon even geen inspiratie om wat unieks te halen voor vader, moeder, vriend of vriendin. Je kan een paar leuke sokken kopen, handschoenen of misschien zelfs een bad pakket – maar met een wooncadeau sla je de plank nooit mis! Om je een handje te helpen hebben we hier even de 5 leukste wooncadeaus voor deze kerst voor je op een rijtje gezet.

5x de leukste wooncadeaus voor kerst

 1. Lekker bont

  Niets zo fijn tijdens de koude wintermaanden als een warm velletje. Of het nu een (nep) bont fleece deken is, een paar leuke kussen hoezen of een lekker warme vacht voor op de vloer; met bont zit je altijd goed!

  5x de leukste wooncadeaus voor kerst

 2. Zeg het met lijstjes

  Een foto van een leuk moment of een inspirerende quote; lijst het in en maak het speciaal! Of je nu een hele muur collage samenstelt, of een enkele simpele lijst met een welgemeende boodschap; iets persoonlijks maakt het altijd uniek.

  5x de leukste wooncadeaus voor kerst

 3. Gekke deurmat

  Grote kans dat iedereen al wel een deurmat in huis heeft, maar hoogstwaarschijnlijk niet zo’n gekke, grappige of toffe mat als die jij haalt. Haal een mat die bij de ontvanger past, of juist helemaal niet! Een grappige quote, een warm welkom of een coole tekening; een speciale mat geeft net dat beetje extra.

  5x de leukste wooncadeaus voor kerst
  Bron afbeelding

 4. Houten snijplank

  Houten brood- en snijplanken zijn hartstikke hip en behalve hip, ook nog eens gewoon heel handig. Over het algemeen kun je er niet genoeg in huis hebben. Of je ze nu gebruikt voor de dagelijkse maaltijd, als broodplank of als tapas plank; er is altijd wel een reden ze te gebruiken. Daarbij heb je al een mooie rustieke snijplank voor een tientje!

  5x de leukste wooncadeaus voor kerst

 5. Interieurgeur

  Iedereen houd wel van een lekker geurtje in de woning. Geef dus geurkaarsen, wierook of een andere interieur verfrisser cadeau. Om het helemaal af te maken stel je een leuk pakketje samen met kaarsen houders, geurkaarsen van verschillende geuren, en een leuk decoratief plateau om het op kwijt te kunnen.

  5x de leukste wooncadeaus voor kerst

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply