40

creatief met foto’s in huis

Je maakt allemaal veel foto’s, het is een stuk eenvoudiger geworden met de digitale camera’s. Bijna iedereen heeft zelfs dagelijks de camera op zak en we klikken erop los. Leuk om te zien hoe iedereen foto’s van zichzelf of de dingen die ze meemaken fotograferen. De meeste foto’s worden even gebruikt en vele worden direct weggegooid. Uiteindelijk hou je per jaar een aantal mooie beelden over, die je graag als aandenken wilt afdrukken en een fijn plekje in je huis geven. Nu kun je de foto’s in mooie lijstjes stoppen en een goed plekje op een plank geven, maar, er zijn veel manieren om creatief met foto’s om te gaan. Om je te inspireren een aantal ideeen op een rij….

1. Foto’s in een fles

Je hebt altijd een paar mooie foto’s die je op een leuke plek wil zetten. Zoek een paar mooie flessen en laat je foto’s heel voorzichtig erin glijden… Een mooi effect!

foto's mooi ophangen

foto’s in een fles via lisaroy

2. een collage

Je hebt soms heel veel foto’s die je eigenlijk netjes in een fotoboek moet plakken. Maar hier zie je hoe het staat als je ze op de wand zou plakken. Bijzonder!

foto's aan de wand

een mega collage met foto’s via lambandblonde

3. foto’s aan een tak

Zoals je sterren in een kerstboom hangt, kun je foto’s in een boompje hangen. Ziet er vrolijk uit!

foto's aan een tak

foto’s aan een tak via bridesmagazine¬†

4. foto’s in een schilderij

Je kunt 1 foto in een schilderijlijst stoppen, dat is mooi. Maar je kunt je lijst ook volstoppen met foto’s, dan heb je wat te zien….

foto's schilderij

een schilderij met veel foto’s via bohemian chic

5. foto’s aan een rek

Regelmatig maak je nieuwe foto’s die je ook een plekje wil geven. Als je foto’s met een knijper aan een rek hangt kun je ze regelmatig vervangen…

foto's aan een rek

een fotorek via apairandaspair

6. foto op fotobehang

ieder jaar maak je een aantal bijzondere foto’s die eigenlijk een mooi plekje verdienen. Als je je foto op fotobehang laat drukken heb je een echte eyecatcher in huis. Het grote voordeel van fotobehang is dat je de foto op allerlei formaten kunt laten printen. Het behangpapier is tegenwoordig van goede kwaliteit waarbij het plakken als het weghalen heel gemakkelijk gaat. Prettig!

fotobehang

een mooie foto op behang fotobehang

Bewaren