free printables voor op de achterbank

auto bingo

auto bingo om uit te printen via sayyes

Ik ga op reis en ik neem mee…. een zwembroek, een snorkel, een boek en free printables voor op de achterbank! We gaan bijna op vakantie, de vakantie is bijna aangebroken. Altijd fijn om weg te gaan, alleen de reis kan nog wel eens een uitdaging zijn. Kinderen kunnen zich soms moeilijk vermaken op de achterbank…

 

reisspelletjes voor op de achterbank

Mijn oudste vindt stil zitten echt een probleem. Vanaf baby tijd was hij al geen fan van lange reizen. We moeten dus onderweg van alles bedenken, hoewel hij zichzelf de laatste tijd wel kan vermaken. Toch is en blijft het leuk om spelletjes voor onderweg mee te nemen. Ik heb dus gespeurd op internet, om hem te verrassen.
Tijdens mijn speurtocht kwam ik leuke ideetjes tegen die ik zeker ga uitprinten en ga spelen. Ik maak het jullie makkelijk en zet de ideetjes gewoon op een rij, bekijk de foto’s en klik door naar de sites. Ik heb ook een bericht met nog meer vakantiepret of kijk op de site van moms mini van staan heel veel leuke printables op een rij.

 

tekenen, kleuren en droedelen

Zoek je meer creatieve ideetjes voor onderweg, kijk dan eens op mijn pinterest bord free printable. Hou jij of je kind vooral van kleuren en tekenen, kijk dan eens naar de ideetjes in kleuren, tekenen en droedelen of kijk voor leuke kleur-inspiratie op mijn pinterest-bord kleurplaten.

Kun je de reis voor je kinderen op deze manier de reis een beetje aangenamer maken! Ik wens jullie een goede en speelzame reis toe. Geniet ervan!

auto spel

magnetisch tangram voor onderweg via deliacreates

domino

een free printable domino via handmadecharlotte

gamebord

een bord om je spelletjes op vast te klemmen via stitchcraftcreation

snakes and ladders om uit te printen via printable boardgames

snakes and ladders om uit te printen via printable boardgames

join five

het spel join five om uit te printen via familyeducations

de basis spelletjes voor op de achterbank

de basis spelletjes voor onderweg via creativemamaonadime

reiskussen

een reiskussen om ontspannen de spelletjes te spelen via handmadecharlotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply