32

De leukste deurmatten voor een warm welkom

Met een leuke deurmat is het pas echt fijn thuiskomen! Je kunt het gebruiken als een stijlvolle accessoire in de hal of gewoon als grappige binnenkomer. Er zijn namelijk veel meer toffe variaties te koop dan alleen de standaard deurmat. Scrol maar eens verder en doe wat inspiratie op!

Gepersonaliseerde deurmat

Hoe tof zijn deze gepersonaliseerde deurmatten? Dit is een heel origineel cadeau voor onder de kerstboom, een verjaardag of gewoon voor jezelf. Het is zelfs mogelijk om een deurmat met foto te bestellen. Kijk maar eens rond op internet! Als je op zoek bent naar een hele specifieke afmeting of vorm, kun je ook een deurmat op maat laten maken. Er zijn allerlei bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Een op maat gemaakte deurmat is natuurlijk iets duurder, maar dan heb je ook echt een perfect exemplaar voor in je woning.

Leuke deurmat met tekst

Lekker simpel, maar wel met een grappige twist. Een deurmat met tekst is altijd een goed idee! Deze mat zal het bezoek vrolijk verwelkomen en ook weer vriendelijk gedag zeggen. Het is natuurlijk ook wel gezellig om een ‘hoi’ en ‘doei’ te ontvangen als je alleen thuis bent.

Kokos deurmat met kat

Alle kattenliefhebbers opgelet: deze kokos deurmat wil je meteen hebben! Het is een schattige versie van de standaard Home mat. Het design is eenvoudig en dus zeker niet kitsch. Toch zorgen de kleine oortjes, de snorharen en het lieve hartjes neusje voor een mega snoezig resultaat.

Hippe deurmat met panterprint

Dierenprints zijn nog steeds super populair. Een panterprintje mag daarom niet ontbreken in deze lijst. Natuurlijk is een ander wild patroon zoals tijgerprint of zebraprint ook een geweldige aanwinst voor in je interieur. Deze hippe deurmat mag wat ons betreft bijna in de woonkamer liggen.

Deurmat met grappige tekst

Wil je meteen een leuk gespreksonderwerp hebben als er iemand over de vloer komt? Dan moet je zeker een grappige deurmat kopen! Een tekst als ‘I like it dirty’ laat bijna iedereen lachend (en met schoongeveegde schoenen) binnenkomen. Hier krijg je vast nog genoeg commentaar op.

Leuke deurmat voor binnen

Er zijn ook genoeg mooie deurmatten die je binnen neer kunt leggen. Deze geblokte variant past verrassend goed bij de vloer met Portugese tegels. Tip: Vaak staat er bij een deurmat aangegeven of het materiaal geschikt is voor binnen en/of buiten. Check dit altijd even of vraag het na in de winkel.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply