5x gedekte tafels met goud bestek

Goudkleurig bestek is al een tijdje een grote trend. Hoewel je de kleur waarschijnlijk snel koppelt aan een chique uitstraling, kun je dit bestek gebruiken bij allerlei stijlen en gelegenheden. In dit artikel laten we 5 voorbeelden zien van gedekte tafels met goud bestek. Dus: wil je zelf goud bestek kopen, maar twijfel je nog een beetje? Overtuig jezelf door de onderstaande inspiratiebeelden te bekijken.

1. Bestek goudkleurig met blauwe aankleding

Een gouden bestekset gaat perfect samen met donkerblauwe tinten als petrol en koningsblauw. Kijk maar naar de bovenstaande afbeelding! Het is een mix van een luxueuze en frisse uitstraling. Combineer jouw gouden bestek daarom zeker een keer met een donkerblauw tafelkleed en/of blauw servies. Wil je niet het gehele servies aanpassen? Dan is enkel een gouden koffielepel in een blauwe mok al een prachtige optie.

2. Goud mat bestek in herfst sfeer

Mat goud bestek is chic en modern tegelijk. Het is een mooie toevoeging aan een uitgebreide herfsttafel. De gouden kleur gaat goed samen met natuurlijke materialen en kleurrijke herfstbladeren. Tip: lees ook ons artikel ‘haal de herfst in huis’ voor meer styling inspiratie voor de herfst periode.

3. Rose goud bestek

Als de gele ondertoon van gouden bestek je niet zo aanspreekt, valt een rosé gouden variant misschien wél in de smaak. Deze kleur oogt namelijk wat subtieler en vrouwelijker. Het is ook een hele populaire keuze voor op een bruiloft. Bestek is natuurlijk functioneel, maar werkt tegelijkertijd ook als tafeldecoratie!

4. Goud bestek op de kersttafel

Vanzelfsprekend is goudkleurig bestek een hele toffe keuze voor bij het kerstdiner. Je geeft het geheel een feestelijke look door de tafel aan te kleden met bijpassende gouden kerstballen. Voeg eventueel nog een paar chique glazen toe met een goudkleurig randje en vergeet niet om het bestek of het servet een leuk strikje te geven. Check bij het afruimen van de kersttafel wel voor de zekerheid of jouw gouden bestek in de afwasmachine kan. Niet ieder goud bestek is vaatwasserbestendig.

5. Nieuwjaarsfeestje met bestek goud

Als het geschikt is voor de kerstdagen, kan het natuurlijk ook worden gebruikt tijdens een gezellig nieuwjaarsfeestje. Ben je te lui om de afwas te doen of vind je het te duur om nieuw bestek aan te schaffen? Zoek dan wegwerp/kunststof goud bestek als goedkoop alternatief. Ook goud zwart bestek is een leuke aankoop die je na de feestdagen misschien weer wat vaker uit de keukenlade haalt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply