44

Op deze manieren kun je kunstgras gebruiken

Wil je graag meer groen in je interieur maar vind je het lastig om je planten in leven te houden? Kunstgras biedt de ideale oplossing. Maar niet alleen in je interieur, ook buiten in voor- of achtertuin kan kunstgras op allerlei leuke manieren gebruikt worden. Het grootste voordeel: het heeft weinig tot geen verzorging nodig. Op deze manier kun je een fijne groene omgeving creëren, zonder dat er al te veel onderhoud voor nodig is. Op zoek naar wat inspiratie? Op deze manieren kun je kunstgras gebruiken:

Op deze manieren kun je kunstgras gebruiken
Bron afbeelding

 1. Kunstgras in huis: trapbekleding

  Kijk je al jaren tegen die oude, lelijke trap aan maar is er geen budget voor een gehele traprenovatie? Of misschien wil je wel gewoon eens iets anders proberen. Kunstgras biedt een uitkomst. Een super creatieve, aangename manier om je trap eens een compleet andere look te geven. Het gebruik van kunstgras staat het mooiste bij een trap met open treden en geeft de hele hal direct een natuurlijke uitstraling. Creatief, mooi en even helemaal wat anders.

 2. Kunstgras in huis: muurkunst

  Weet je niet wat je met die kale witte muur moet? Kunstgras is bij uitstek geschikt om leuke muurkunst van te maken. Of je het nu in een frame verwerkt, of creatief in vormen snijdt en tegen de muur plaatst: het geeft gegarandeerd een unieke uitstraling. Je kan natuurlijk ook een hele wand met kunstgras bekleden. Het resultaat is gegarandeerd uniek.

 3. Kunstgras in huis: vloerkleed

  Ben je de saaie tapijtjes beu? Overweeg een vloerkleed van kunstgras. Geeft iedere neutrale, ietwat koude ruimte, direct een natuurlijke en warme uitstraling. Neem wel even de tijd om het juiste kunstgras uit te zoeken. Niet iedere soort kunstgras is namelijk even fijn onder de blote voetjes.

  Op deze manieren kun je kunstgras gebruiken
  Bron afbeelding

 4. Kunstgras in huis: kinderkamer

  Kunstgras is ook zeer geschikt als speelkleed in de kinderkamer. Maak een stoer kunstgras eiland voor de echte piraten of tover de kamer om tot een magisch bos. De natuurlijke uitstraling zal de creativiteit stimuleren en sneller een gevoel van ontspanning en rust geven.

 5. Kunstgras in de tuin: schutting

  Weet je niet goed wat je met die kale schutting moet? Monteer kunstgras in allerlei vormen en maten tegen de schutting om een unieke uitstraling aan je tuin te geven. Of je nu de hele schutting behangt, of creatief aan de slag gaat met muurkunst: je tuin ziet er in een handomdraai helemaal anders uit.

 6. Kunstgras in de tuin: afscheidingen

  Het fijne aan kunstgras is natuurlijk dat je het overal kwijt kunt en het helemaal naar eigen wens in kunt delen. Zo kun je kunstgras in tegelvorm door een grint tuin plaatsen, maar kun je het bijvoorbeeld ook in cirkelvormen tussen de planten plaatsen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply