25

Woontip: bespaar maandelijks op je internetkosten

Vandaag hebben we weer een handige woontip voor je klaarstaan. Dit keer een om geld te besparen op iets essentieels in huis: internet! Want wist je dat de kans erg groot is dat je hier maandelijks heel wat minder aan kwijt kunt zijn? En dat kost je niet eens veel tijd en moeite. We vertellen je hoe je dat doet. Het leuke is, dat geld dat je overhoudt kun je natuurlijk weer in toffe woonaccessoires investeren, win-win!

Neem je huidige abonnement onder de loep

Zit je al lang aangesloten bij dezelfde provider? Dan betaal de vaak de hoofdprijs voor jouw internetabonnement. De beste tip is internet vergelijken en overstappen. En daarvoor hoef je gelukkig niet alle aanbieders een voor een af te zoeken, het kan heel gemakkelijk via een vergelijker als Providercheck.nl. Hier vul je je postcode in en voilà, alle huidige aanbiedingen op jouw adres komen er binnen een minuutje uitgerold.

En dan zie je al snel welke interessante welkomstaanbiedingen er allemaal voor je klaarstaan bij de verschillende providers. Verbazingwekkend, maar vanuit de aanbieders een lokkertje om jou binnen te halen als nieuwe klant. Dit kan je zomaar tientallen euro’s per maand besparen.

Overstappen zo gebeurd

Overstappen zo gebeurd

Heb je geen zin in gedoe? Begrijpelijk. Gelukkig gaat overstappen tegenwoordig heel eenvoudig, want zelfs dát regelen de aanbieders voor je. Wanneer je klant wordt maak je gebruik van de overstapservice. Het enige dat je moet doen is je gegevens achterlaten, en dan wordt je huidige abonnement opgezegd en je nieuwe abonnement geactiveerd. Dit zonder dat je ook maar een dag zonder internet zit.

Dus je raadt het al, nadat je aantrekkelijke kortingsabonnement is afgelopen en je weer bent overgegaan op het reguliere tarief, is het tijd voor een nieuwe vergelijking. Je stapt simpelweg weer over om opnieuw korting te pakken. Je kunt dit overigens doen voor alleen internet, maar ook voor een gecombineerd abonnement van internet en tv.

Extra cadeaus krijgen

Je leest het goed, je kunt ook nog eens extra presentjes krijgen. Afhankelijk van de gekozen provider kunnen dat wifi-versterkers zijn, maar ook extra data (GB) of gratis tv-pakketten. Handig, want zo snijdt het mes aan twee kanten, omdat je zo bespaart op bijvoorbeeld een databundel of streamingsdienst. Bij het kiezen van een nieuwe provider is dit daarom ook zeker iets om mee te nemen in je keuze!

Sneller internet voor dezelfde of een lagere prijs

Het kan ook nog zo zijn dat je voor dezelfde of zelfs een lagere prijs een grotere internetbundel tot je beschikking krijgt. Daarnaast zie je in de vergelijker van Providercheck ook direct of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Dat is handig wanneer je met veel apparaten tegelijkertijd online bent of wanneer je bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebt.

Dus, ga jij besparen en sneller internet pakken? Met de centen die je overhoudt kun je bijvoorbeeld thuis je kantoor inrichten of leuke woonaccessoires kopen. Inspiratie hiervoor doe je natuurlijk op op Woonschrift.nl!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply