35

4x Stoere woonaccessoires

Misschien is je woning wat saai of ben je gewoon toe aan iets gedurfd. Of misschien ben je druk met het inrichten van de ‘mancave’. Met de juiste accessoires kun je gemakkelijk en snel je woning of een bepaalde ruimte een compleet andere look geven. Het mooiste is; accessoires hoeven niet perse bij je woonstijl te passen! Je kan de juiste accessoires overal kwijt. Je mag gerust een beton-look vloerlamp in een landelijk interieur plaatsen, of een lak zwart decoratie stuk in een klassiek interieur. Of het nu de woonkamer, de hal of het trappenhuis is. Zolang je de kleuren op elkaar aanpast en het niet te bont maakt zit je altijd goed. Hoe je het ook wend of keert, een mooie aanvulling is het zeker.


Bron afbeelding

Ben je nu al maanden op zoek naar die ene stoere woonaccessoire die voor jouw woning het verschil maakt? Hier vind je alle stoere, unieke en hippe woonaccessoires van zowel dit moment als vroeger, op een rijtje!

1. De schedel

Ik denk dat we dit wel een all time klassieker mogen noemen. Vroeger zag je dit decoratie stuk vooral in ranches of ruige pubs, maar vooral de afgelopen jaren zie je het steeds meer terugkomen in het moderne interieur. Het past dan ook bij iedere stijl en ieder huis; de schedel aan de muur. Of je nu een super klassieke look hebt of een woest industrieel interieur, die schedel past overal! Hij blinkt helemaal boven de open haard, eettafel of zelfs boven het bed.


Bron afbeelding

2. Stenen potten

Handgemaakt of uit de winkel. Je kan er planten in kwijt, maar je zou er net zo goed uit kunnen eten. Robuuste stenen potten vind je in alle soorten en maten en afhankelijk van de vorm kun je ze voor allerlei doeleinden gebruiken. Gebruik ze als stoere plantenpotten op de houten eettafel, vul ze met kaarsen en decoratie materiaal of gebruik ze als servies voor een barbecue!

3. Houten planken

Je gebruikt ze natuurlijk voornamelijk in de keuken, maar ze zijn ook hartstikke decoratief. Die houten snijplanken horen niet in de kast: maar aan de muur! Daarbij kun je ze zo ook nog eens gemakkelijk en snel gebruiken.

Related image
Bron afbeelding

4. Planten

Het klinkt misschien helemaal niet zo stoer, maar als je lekker creatief aan de slag gaat en bijvoorbeeld stenen potten gebruikt kun je een planten-stelsel een hele unieke uitstraling geven. Of je nu voor een complete urban jungle kiest of gewoon voor een paar stoere cactussen op tafel; het siert en geeft sfeer!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply