42

Je woning inrichten met steigerhout

Steigerhout is niet meer weg te denken uit meubelwinkels. Het is gaaf materiaal dat gebruikt wordt voor robuuste, zware meubels. Steigerhout is niet voor niets snel populair geworden: het past in vrijwel elk interieur. In ruwe vorm wordt het veel toegepast in de industriële woonstijl, gladgeschaafd past het in het moderne en klassieke interieur en glanzend gelakt is het perfect voor minimalistisch wonen. Kortom: je kunt elke woning inrichten met steigerhout.

Eethoek met steigerhout

Wil je een fijne eethoek inrichten van steigerhout, dan zijn er mogelijkheden genoeg. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige eetkamerset van 123steigerhout! Zowel de bank als de tafel zijn gemaakt van robuust steigerhout, wat een gezellige uitstraling heeft.

eetkamer met steigerhout

Steigerhout in de woonkamer

In de woonkamer heeft steigerhout allerlei toepassingen. Hoewel de bank meestal niet van steigerhout wordt gemaakt, geldt dat wel voor veel andere meubels. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten kasten, dressoirs, TV-kast en salontafel. De bij elkaar passende meubels vormen een prachtig geheel.

steigerhouten salontafel woonkamer

Steigerhouten slaapkamer

In de slaapkamer is het opvallendste meubel natuurlijk het bed. Hiervoor is steigerhout uitermate geschikt. Het is een sterk materiaal dat goed bestand is tegen de voortdurende slijtage. Wist je dat het bed meer wordt gebruikt en belast dan alle andere meubels in huis? Met steigerhout creëer je rust en sfeer in de slaapkamer.

setigerhout in slaapkamer

Steigerhout in de tienerkamer

Een tienerkamer moet stoer zijn, maar ook praktisch. De meeste tienerkamers hebben een hoogslaper met een bureau eronder, zodat er ruimte wordt bespaart. Steigerhout is een ideaal materiaal, want dit ziet er stoer uit en het overleeft met gemak de klappen die onvermijdelijk zijn in een tienerkamer.

steigerhout in tienerkamer

Werkkamer met steigerhouten bureau

In de werkkamer zijn steigerhouten meubels ook erg mooi en praktisch. Met name steigerhouten bureaus worden veel gebruikt. Het kantoor krijgt meteen een heel andere look wanneer dit hout wordt toegepast. Uiteraard kies je voor een bijpassende boekenkast of archiefkast van steigerhout!

steigerhouten bureau

Steigerhout kan in elke ruimte toegepast worden. Zelfs in de badkamer zien we steeds vaker steigerhout terug. Het hout moet dan echter wel afgewerkt worden, want anders is het niet bestand tegen het vocht in de ruimte. In de andere ruimtes is steigerhout al helemaal ingeburgerd en er zijn heel veel mooie voorbeelden van te vinden. Ben jij toe aan nieuwe meubels en wil je een bijzondere stijl? Dan richt jij ook je huis in met steigerhout!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply