41

Vier leuke poefs voor in je woonkamer!

Een woonkamer draait om ontspanning; wel zo gemakkelijk als je dus ook de mogelijkheid hebt om voldoende ontspanning en comfort op te zoeken. Nu zit de bank natuurlijk hartstikke fijn, maar je kan natuurlijk ook een leuke poef kopen. Niet alleen zorgt dit voor een leuke, energieke uitstraling – het is ook nog eens heerlijk ontspannen. Lekker met een bak popcorn voor de tv, of met de laptop op schoot je mailtjes beantwoorden. Een poef maakt het allemaal net wat specialer. Om je wat op weg te helpen hebben we vier leuke poefs voor in je woonkamer voor je op een rijtje gezet.

1. De gebreide poef

De gebreide poef zit niet alleen lekker, hij past ook nog eens in ieder interieur thuis. Het kan de moderne inrichting wat speelser maken, of de industriƫle inrichting wat warmer. Maar ook de klassieke en landelijke huisstijlen worden prachtig aangevuld met een gebreide poef. Ook fijn: deze poef is niet alleen om te zitten. Je kan hem namelijk ook gebruiken als voetenbankje, bijzettafel of zelfs als salontafel. Een mooi plankje met kaarsen erop en je woonkamer is helemaal in sfeer.

gebreide poef

2. De SKINS sitting point poef

Deze unieke (en super chique) poef is een echte eyecatcher. Het lekkere dierenvelletje zorgt voor een warme uitstraling en natuurlijk ook lekker warme billen. Een poef waar je lekker op kunt ontspannen om te genieten van een natje en een droogje. De poef past in vele interieurstijlen, maar is minder geschikt voor het industriƫle interieur.

skins sitting poef

3. De Sitting Point Poef

De Sitting Point Poef is uniek in zijn soort; deze poef kan namelijk zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zo kun je hem binnen gebruiken als voetenbankje, maar kun je hem ook mee naar buiten nemen om te genieten van het zonnetje. Dit maakt deze poef niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar natuurlijk ook gemakkelijk uitwasbaar.

sitting point poef

4. De Zitbal

De zitbal is net wat anders dan de andere poefen; in plaats van een vierkant achtige vorm heeft deze poef namelijk de vorm van een bal. Erg fijn voor degenen die graag wat bewegen tijdens hun ontspannende moment; zo kun je namelijk zitten, maar ook lekker rollen.

zitbal

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply