Sfeervol & comfortabel: een schommelstoel in huis

De schommelstoel is sinds dit seizoen het duffe imago helemaal kwijt! Het is niet meer alleen voor dames die wiegend een paar sokken willen breien – alhoewel deze bezigheid ook een comeback heeft gemaakt. De schommelstoel is echt een stijlvol item geworden voor in het interieur. Niet alleen voor in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer en kinderkamer. Ben je niet meteen overtuigd? Bekijk dan de 5 voorbeelden van hippe schommelstoelen hieronder.

Rode houten schommelstoel

Ondanks dat er tegenwoordig veel moderne varianten op de markt zijn gebracht, blijft de oude vertrouwde schommelstoel van hout altijd charmant. Je kunt zo’n houten stoel gewoon in de winkel kopen, maar het is nog leuker als er een verhaal achter zit. Misschien is er wel een karakteristieke schommelstoel in je familie of kom je er eentje tegen op een markt of in de hoek van een kringloopwinkel. Met een likje (gekleurde) verf komt zelfs een oude versleten schommelstoel weer helemaal tot leven!

Zwarte rotan schommelstoel voor binnen

Rotan stoelen: we kunnen er voorlopig nog geen genoeg van krijgen! Het is dus niet zo gek dat er inmiddels een schommelend exemplaar is gemaakt. Dit is toch een heerlijke stoel om ’s avonds in te ontspannen met je favoriete boek? Je kunt de zwarte rotan schommelstoel nog gezelliger aankleden met een mooi kussen en kleedje van imitatiebont.

Stoere zwarte lounge schommelstoel

Zo’n zacht en aaibaar kussentje is ook een leuke toevoeging aan een zwarte kuipstoel. Deze schommelstoel van kunststof heeft een modern Scandinavisch design, maar door de donkere kleur ook een stoere uitstraling. Dit past heel goed bij een minimalistisch interieur met industriële meubels en accessoires!

Witte schommelstoel in de babykamer

Een elektrische schommelstoel voor baby’s is natuurlijk erg handig, maar het is nog veel leuker om zelf met je kind op schoot heen en weer te wiegen. Deze witte kuip schommelstoel is perfect voor in de kinderkamer. En na een paar jaar kun je het natuurlijk gewoon verplaatsen naar de woonkamer of je eigen slaapkamer!

Opvallende gele design schommelstoel

Hoe gaaf is deze opvallende design schommelstoel? Niet alleen de gele kleur is verrassend, ook het koperkleurige onderstel is heel uniek. Met zo’n meubelstuk haal je echt een eyecatcher in huis. Vind je de stoel toch iets te strak voor in jouw interieur? Kies dan voor een model met een gestoffeerde zitting in plaats van een kunststof kuip. Een schommelstoel van stof straalt meteen wat meer warmte en gezelligheid uit.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply