Retro radio in het interieur: 6 voorbeelden

In ons artikel over een modern retro interieur heb je het misschien al voorbij zien komen: de retro radio. Het is een geweldige accessoire om te gebruiken in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Vandaag laten we met een aantal voorbeelden zien hoe je zo’n radio nou het leukste kunt combineren.

1. Warme Scandinavische woonkamer met radio

Retro meubels of accessoires hebben vaak een warme uitstraling. Het past daarom erg goed bij een sfeervolle Scandinavische inrichting. De kleur van de radio gaat prachtig samen met okergeel en verschillende tinten hout. Daar is dan ook goed gebruik van gemaakt! Door de lichte basis heeft dit interieur toch een hele frisse look.

2. Vintage radio op houten kastje

Omdat de vintage stijl zo populair is, worden er veel van dit soort producten in een modern jasje gestoken. Het kan dus best voorkomen dat deze retro radio een cd kan afspelen. Of nog beter: het is een retro radio met usb. Zo kun je gewoon naar alle laatste hits luisteren. Leuk voor op het kastje in de woonkamer!

3. Retro radio in zwart industrieel interieur

Een retro radio gaat ook prima samen met een stoer industrieel interieur. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat de kleur van de radio terugkomt in de gitaar. Daarnaast past het zwarte gedeelte van het apparaat bij de zwarte metalen stellingkast, de vloerlamp en de bank.

4. Vintage radio in een moderne slaapkamer

Wil je meer sfeer en karakter toevoegen aan je moderne slaapkamer? Kies dan voor meerdere vintage details. Van een oude houten kledingkast en een vintage vloerkleed tot een retro kastje. En dan mag de radio natuurlijk ook niet ontbreken! Het zal je misschien verbazen hoe goed al deze items samengaan met een eigentijds interieur.

5. Retro radio als decoratie in huis

Pak helemaal uit door de radio te gebruiken als echte eyecatcher. Maak een hoekje waar alles draait om decoratie en jouw persoonlijke stijl. Wat dacht je van een botanische touch aan dit retro product? Zet de radio voor een blauwe muur, combineer het met verschillende kamerplanten en maak het af met beeldjes en souvenirs.

6. Witte moderne retro radio

Een ‘ouderwetse’ radio is een heel origineel cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid. Zoek online maar eens naar een retro radio met dab+ en bluetooth. Het kan zelfs nog luxer met een retro radio met wifi! Hoe tof is dat? Kies eventueel voor een moderne witte variant als de vintage stijl wat te gewaagd is. Dit past bij ieder interieur.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply