35

Raamdecoratie die kidsproof is

Raamdecoratie uitzoeken voor een kinderkamer is lastig. Er zijn tenslotte veel dingen om rekening mee te houden. Is het donker genoeg? Staat het mooi bij de rest van het interieur? Is het makkelijk schoon te houden? Op al deze vragen is een antwoord: dit is raamdecoratie die kidsproof is!

Altijd goed: het rolgordijn

Wat het belangrijkste is, is dat de raamdecoratie verduisterend is. We willen natuurlijk allemaal dat de kinderen zo lang mogelijk op één oor blijven liggen. Zo krijgen papa en mama ook een beetje rust! Een perfecte oplossing hiervoor is een rolgordijn. ’s Nachts kun je het rolgordijn sluiten, zodat de kamer volledig verduisterd is. Overdag rol je het gordijn gemakkelijk omhoog, waardoor er dan voldoende licht in de kamer is.

De rolgordijnen komen in veel verschillende kleuren: de kids kunnen zelfs hun favoriete kleur uitkiezen! Omdat er heel veel keuze is, levert Veneta.com gratis kleurstalen. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur te pakken hebt!

Lees ook: Budget tips voor het inrichten van de kinderkamer

Plisségordijn: heel kindveilig!

Het systeem wat waarschijnlijk het beste in een kinderkamer past is het plisségordijn. Deze gordijnen worden geleverd met een kindveilig systeem. Zodra er iets achter het gordijnen blijft hangen, schiet het koord direct los. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er een ongelukje mee gebeurt!

Plisségordijnen zijn niet alleen stijlvol, maar ook heel functioneel. Met een Top Up Bottom Down systeem kun je het gordijn van beide kanten besturen. Zo kun je overdag ervoor kiezen om meer licht door te laten, terwijl het gordijn ’s nachts de nodige verduistering biedt.

Help, het gordijn is vies!

In de kinderkamer wordt het al snel vies. Omdat de kinderen daar elke dag spelen, waait er een hele boel stof op. Zo ook in je gordijnen. Gelukkig zijn de gordijnen van Veneta.com gemakkelijk schoon te maken. Mocht je hier benieuwd naar zijn? Lees deze blog over het schoonmaken van je raamdecoratie.

Raamdecoratie kinderkamer 4

Voor welke kidsproof raamdecoratie kies jij?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply