36

Optimaal genieten van je tuin: dit heb je nodig

In de zomer willen we allemaal genieten van het weertje. Nu er ook tropische temperaturen in ons land zijn, kun je zelf een echt vakantiegevoel creëren! Naast alle mooie planten en bloemen zijn er nog een paar belangrijke punten die de tuin nog leuker maken.

Gezellig terras

Een gezellig terras is echte must. Heb je deze nog niet aangelegd? Verdiep je dan eens goed in alle mogelijkheden! Er zijn heel veel mooie tegels verkrijgbaar die de tuin meteen een upgrade geven. Ga voor je favoriete stijl en maak het geheel af met tuinmeubels en accessoires. Zet bijvoorbeeld romantische windlichten in de achtertuin voor extra sfeer.

Comfortabele tuinset

Je kunt pas echt genieten met comfortabele tuinmeubels op je terras. Koop een moderne en robuuste set of kies juist voor klassiek. Vergeet ook niet om de tuinsets leuk aan te kleden. Doe dit met speciale kussens voor op de loungebank, vrolijke sierkussen voor op de stoelen of met een warm kleedje op de kruk. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar het is ook nog een lekker op een frisse zomeravond.

Luxe parasol

De tuinset is pas compleet met een parasol. Je kunt voor een hele simpele gaan, maar je kunt het ook wat luxer aanpakken met een zweefparasol. Dit ziet er heel modern uit! Door de mooie look is het grote obstakel in je tuin ineens niet zo erg meer. Een hangende parasol is makkelijk te verstellen. Daarnaast blijft er genoeg ruimte vrij om erlangs te lopen. Geef je binnenkort een tuinfeestje? Dan is een paviljoen nog beter! Dit is een soort partytent en parasol in één. Het houdt de zon tegen, maar zorgt er ook voor dat je feestje gewoon door kan gaan tijdens een regenbui!

Goed tuingereedschap

Een robotmaaier of grote sproeier maakt je leven een stuk makkelijker. Investeer eens in een bladblazer of een elektrische heggenschaar. Met goed tuingereedschap kun je in minder tijd je tuin onderhouden. Zo blijft er weer meer tijd over om te genieten. Ga lekker relaxen of uitgebreid barbecueën met een stel vrienden.

BBQ of buitenkeuken

Voor die uitgebreide barbecue heb je er natuurlijk wel eentje nodig. Schaf een grote BBQ aan waar je meerdere dingen op kunt bereiden. Voor de echte culinaire talenten zou een buitenkeuken ook een geweldige optie zijn. Dit is een stukje duurder, maar het is het geld meer dan waard. Maak een mooie overkapping over het terras zodat je zo lang mogelijk buiten kunt kokkerellen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply