39

Nieuw meubilair vervoeren

Er staat een verhuizing op de planning, of misschien heb je wel eindelijk die hoekbank gekocht die al zo lang op je verlanglijstje stond. Om welke reden dan ook, soms moet nieuw meubilair van locatie A naar locatie B vervoerd worden. Als je nou heel veel geluk hebt zijn beide locaties op loopafstand en kun je het nieuwe meubelstuk gewoon met een paar man tillen. Helaas is dit meestal niet het geval en is er een vervoersmiddel nodig. Bovenop de auto knopen is niet altijd een goed idee. Je nieuwe meubelstuk kan op die manier gemakkelijk schade oplopen en daarbij zit een ongeluk in een klein hoekje.

Mocht jij nou zo’n taak op je to-do lijstje hebben staan, dan hebben wij hier vast een aantal oplossingen voor je klaargezet! Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen!

Nieuw meubilair vervoeren

Een meubeltaxi

De Meubeltaxi biedt je alles aan wat je nodig hebt. Of je nu overdag, ’s avonds of in het weekend aan het verhuizen gaat, er is altijd een taxi beschikbaar. Binnen een paar minuten heb jij je reservering gemaakt. Het voordeel is dat je deze verhuisbus niet op hoeft te halen of weg hoeft te brengen. Een chauffeur rijdt het busje van locatie A naar locatie B en helpt je vaak ook nog mee het te verhuizen meubel mee in- en uit te laden. Daarbij is je inboedel nog eens verzekerd ook!

Een verhuisbedrijf

Voor grotere verhuizingen wordt vaak een verhuisbedrijf ingeschakeld. Als een hele inboedel van locatie A naar locatie B moet is een vrachtwagen met ruimte vaak wel nodig. De prijzen voor een volledige verhuizing liggen dan ook wel net wat hoger dan het huren van een meubeltaxi. Het inschakelen van een verhuisbedrijf werkt eigenlijk in principe hetzelfde als een meubeltaxi. Het duurt alleen allemaal net iets langer.

Nieuw meubilair vervoeren

Een busje of trailer huren

Als je een verhuis-team hebt samengesteld kun je natuurlijk ook altijd nog een busje of trailer huren. Op die manier heb je de controle helemaal in eigen hand. Meubilair verplaatst met een gehuurde bus is vaak niet verzekerd en al het spierbal werk moet van eigen kant komen. De prijzen zijn vaak aan de scherpe kant en organisaties zoals ‘de boedelbak’ hebben vaak trailers in alle vormen en maten. De verantwoording bij de huur van een busje ligt dan ook bij jou en/of de bestuurder. Om die reden wordt er vaak een x bedrag aan borg vooraf gevraagd, om verzekerd te zijn tegen eventuele schade.

Wat is de laatste keer geweest dat jij meubilair hebt moeten verhuizen en hoe heb jij dit aangepakt? Meer verhuistips vind je hier!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply