Neon lampen voor een retro touch

Zin om je interieur een vrolijke en verrassende touch te geven? Hang dan een neon lamp aan de muur! Deze retro verlichting is namelijk niet alleen leuk voor in de bar, maar ook voor in jouw woonkamer of slaapkamer. Zie je het nog niet helemaal voor je? Scrol dan snel verder om 5 leuke inspiratiebeelden te bekijken.

Neon letter lamp ‘home’

Een neon wandlamp is om te beginnen perfecte decoratie voor boven de bank. Om ervoor te zorgen dat de lamp goed aansluit bij de rest van je interieur, is het mooi om de kleur aan te passen op de muur. Op het bovenstaande voorbeeld zie je dat zowel de wand als de neon lamp een warme, gele kleur heeft. Hierdoor past het goed bij de huiselijke sfeer van de woonkamer. Bij een fris Scandinavisch interieur kun je bijvoorbeeld kiezen voor helder wit neon licht of een andere koele kleur.

Neon wandverlichting ‘wake up sleepyhead’

Natuurlijk mag de verlichting ook juist van de achterwand afspatten. Dat zie je wel bij de bovenstaande LED neon lamp letters. De houten wand erachter is heel donker en klassiek, terwijl de wandlamp juist super modern oogt. Dit contrast maakt het heel interessant! De tekst komt uiteraard het beste tot zijn recht in de slaapkamer.

Liefde neon lamp

Naast neon letters, woorden en teksten kun je ook kiezen voor een leuke vorm. Kies bijvoorbeeld voor een flamingo neon lamp, een hartje of een cactus. Dit is ook ontzettend leuk voor in een hippe kinderkamer of tienerkamer! Lees voor meer tips en inspiratie ons artikel: een tienerkamer inrichten.

Wandlamp neon roze ‘hello gorgeous’

Deze neon muurlamp is de droom voor iedereen die houdt van een girly vibe. Hang de lamp in je slaapkamer boven bed, middenin de woonkamer, boven een spiegel of op een andere plek waar je het regelmatig ziet. De vriendelijke tekst is namelijk ook goed voor je gemoedstoestand!

Neon tekst lamp ‘you are my sunshine’

Een neon lamp met tekst over de hele muur is echt een blikvanger. Overweeg om de kale hal ermee op te fleuren of gebruik het om een trendy touch toe te voegen aan je simpele thuiskantoor. Ga online op zoek naar een kant en klare set of stel je eigen tekst samen door middel van losse neon letters. Dit is trouwens ook een heel origineel cadeau idee!

Zijn neon lampen toch niet helemaal jouw stijl? Dan is een romantisch lichtsnoer misschien een betere match.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply