39

Must haves voor je badkamer in 2018!

De badkamertrends voor 2018 bestaan uit één en al luxe. Waar we voorheen niet zoveel aandacht besteedden aan onze badkamer en toilet, eigenen deze kamers zich hedendaags een belangrijke rol in het huis toe. Hoewel de trends dit jaar luxe zijn, is het praktische deel zeker niet vergeten.

De nieuwe badkamer trends

De nieuwste trends draaien om, zoals benoemd, luxe met behoud van comfort. Denk bijvoorbeeld aan een mooie nis in je douche, zodat je al je spullen kwijt kunt. Dit gaat perfect in een moderne badkamer, een trend die al weer wat jaren meegaat; praktisch en geschikt voor badkamers met weinig ruimte. Tevens is het tijdperk van de gesloten douchecabines over, tegenwoordig gaat de meerderheid voor een open inloop- of instapdouche.

We leven in 2018; kies daarom altijd voor duurzame kranen en douches. Duurzaamheid is de afgelopen jaren de norm geworden.

Hotelwaardig

Het doel van de nieuwe badkamertrends is het creëren van een hotelgevoel in je eigen badkamer. Dit hotelgevoel wordt gerealiseerd door middel van regendouches, zachte handdoeken en ingebouwde meubels met voldoende weggestopte opbergruimte.

Geglazuurde tegels en marmer zijn makkelijk schoon te maken en zijn nog steeds een graag geziene gast in de moderne badkamer. Combineer marmer met metallic kleuren zoals zilver en goud en waan je in een koninklijke badkamer. Wat opvalt is dat het kleurenpalet met de luxe trend ook verandert. Bij een badkamer denkt men al snel aan wit, terwijl dit hedendaags helemaal niet zo hoeft te zijn; denk bijvoorbeeld aan een houten vloeren. Dit resulteert in een vrij unieke badkamer.

Meer fan van vintage? Deze trend is nog niet afgeschreven; denk dan aan mooie rieten manden of de mooie, ouderwetse leidingen tegen een lambrisering aan.

Geld lenen voor de verbouwing?

Is je badkamer eindelijk toe aan een verbouwing? Je kunt deze nieuwe trends eenvoudig in je badkamer aanbrengen. Het totaalpakket zal helaas prijzig zijn. Maar wist je al dat geld lenen een optie is om toch je droom verbouwing te kunnen financieren? Kies bijvoorbeeld voor doorlopend krediet, zo wordt er rekening gehouden met het duurder uitvallen van het eindresultaat.

 

Show Comments

One Response

  1. Mastello 2 augustus 2018

Leave a Reply