Metalen lockerkast in huis: Stoer en industrieel

Er is weer een nieuwe trend opgedoken: de lockerkast. Waar deze kasten vroeger alleen te zien waren in scholen en kleedkamers, mogen ze nu ook pronken bij je in huis. Een lockerkast van metaal is een echte eyecatcher in het interieur! Het geeft een stoere en industriële touch – iets waar we de laatste tijd erg blij van worden. Kijk je mee naar een aantal toffe voorbeelden die we hebben gevonden op Instagram? Scrol snel naar beneden en laat weten welke locker jouw favoriet is.

Witte lockerkast 3 deurs

Hoewel je bij de industriële stijl misschien vooral denkt aan donkere kleuren, kun je dit meubelstuk ook in een lichte variant kopen. Deze witte lockerkast met 3 deuren past perfect bij de Scandinavische sfeer. Door het materiaal krijgt het geheel toch die stoere touch.

Grijze kleding locker met stang

Ook tof: een speciale lockerkast voor kleding. Deze grote lockerkast met planken heeft in het midden een kledingstang. Je kunt de kleren dus netjes opbergen achter een deur, maar ook mooi tentoonstellen aan een hanger. Multifunctioneel én ontzettend trendy. Deze stoere kledingkast past daarom goed in een tienerkamer of studentenkamer.

Roze lockerkast met 6 deuren

Mooi roze is niet lelijk. De kleurkeuze is gewaagd, maar dan maak je ook echt een statement in de woonkamer. Speel je het liever op veilig? Ga dan voor zo’n hoge lockerkast in een neutrale kleur. Laat bijvoorbeeld een zwarte lockerkast wegvallen in de donkere muur of geef de wand juist een frisse tint als contrast.

Lage lockerkast grijs

Een lage locker als opbergkast is erg praktisch. Het is een eenvoudige manier om meer opbergruimte te creëren in je slaapkamer, hal of woonkamer. Deze grijze lockerkast 2 deurs zou zelfs goed te gebruiken zijn als dressoir of stoer Tv-meubel. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op!

Vintage lockerkast in geel goud

Echte vintage lockerkasten hebben veel charme. De beschadigingen en gebruikssporen laten de geschiedenis van de kast zien. Dit meubelstuk heeft daarnaast een unieke geel-gouden tint die je niet snel tegenkomt. Laat het goed tot zijn recht komen door de kleuren eromheen rustig te houden.

Vintage ijzeren lockerkast

Gaat jouw liefde voor vintage nog veel verder? Dan is het misschien een kwestie van: hoe ouder, hoe beter. Dit soort authentieke kasten kun je het beste vinden op een brocante markt, in een vintage winkel of op het internet. Vooral een donkerblauwe of groene lockerkast was eerder erg populair. En natuurlijk de lockers met cijferslot. Allemaal gaaf!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply