leuke posters in de tienerkamer

posters

pop art posters van PIXERS

Voor tieners is een mooie leuke stoere kamer vaak belangrijk. Het is dé plek in huis die helemaal van hen is en waar ze zich terug kunnen trekken, of samen met vrienden kunnen vertoeven. Die plek moet er dus goed uit zien. Wat heeft een tiener vooral nodig..
* een bed
* een bureau of tafel met stoelen
* een boekenkast
* een kledingkast
* opbergruimte
Verder zijn er nog wel andere dingen nodig, maar dat ligt er aan wat de tieners leuk vinden..

Zij van 13 houdt van lezen en knutselen, dus ze heeft veel ruimte nodig voor haar spullen en boeken. Uiteraard heeft ze een lekkere leesplek met kussens!
Hij van bijna 15 houdt van gamen en luieren, dus hij heeft ruimte nodig voor zijn beeldscherm en zijn luie game-stoel 🙂

Laatst hebben de kinderen van kamer geswitcht en hebben we alles geverfd en opgeknapt. Om sfeer te brengen hebben we flink wat posters voor aan de wand besteld. Poster zijn weer terug van weggeweest… wil je hier meer over weten lees dan mijn bericht over mooie posters aan de wand.
Mijn dochter is gek op pop-art, bij PIXERS hebben we leuke posters gevonden en besteld. Je kunt de afbeeldingen op verschillende materialen laten drukken, zoals canvas, plexiglas, pvc, aluminium en papier. Ook kun je de voorstelling met of zonder lijst bestellen, kortom: de keuze is reuze. Wij hebben het gewoon ouderwets op papier besteld en dit is een kwalitatief mooi en stevig papier.
We zijn er blij mee, het ziet er goed uit!

posters

pop art posters van PIXERS

posters

de posters van PIXERS voor boven het bureau…

posters

nog een leeg bureau…

 

 

Show Comments

2 Comments

  1. Kirsten 29 oktober 2015
    • Petra 29 oktober 2015

Leave a Reply