40

Maak je inrichting compleet met een kledingkast op maat

Ben je de laatste tijd druk geweest met het (opnieuw) inrichten van je slaapkamer? Dan heb je ongetwijfeld veel aandacht besteed aan lampen, wanddecoraties en planten in je slaapkamer. Maar heb je toch het gevoel dat er iets mist? Wij weten namelijk precies wat er mist in jouw slaapkamer! De afgelopen weken/maanden hebben wij ons veel bezig gehouden met verschillende inrichtingen en stijlen van slaapkamers. Het internet en Pinterest zijn hierbij uitstekende inspiratiebronnen, dit staat namelijk vól met slaapkamers in allerlei stijlen. Na vele nieuwe dingen geprobeerd en gekocht te hebben kwamen we dan toch eindelijk tot de conclusie van wat er nou miste. Wat het uiteindelijk helemaal afmaakte? Een kledingkast op maat!

Laat de kast aansluiten bij de rest van je interieur

Eén van de grootste voordelen van een kledingkast op maat is toch wel dat je hem perfect kan laten aansluiten bij de rest van je interieur. Vaak als je een kant en klare kledingkast koopt is het toch vaak nét niet wat je zoekt. Of het nou de kleur, het materiaal of de handgrepen zijn, 100% tevreden ben je nooit echt. Een kledingkast op maat daarentegen kan je volledig naar je huidige interieur stylen.

Maak je bijvoorbeeld veel gebruik van natuurlijke kleuren en elementen, dan kan je de kledingkast hier perfect bij laten aansluiten. Wat je wensen ook zijn, door te kiezen voor een kledingkast op maat is alles te realiseren!

Klassieke of moderne kledingkast

Naast materiaal en kleur is de kans ook nog op een hoger niveau aan te passen, namelijk het type kledingkast. Over het algemeen wordt het onderscheid gemaakt tussen drie soorten kledingkasten; een kast met zweefdeuren, draaideuren of schuifdeuren. De namen verklappen het eigenlijk al wel een beetje. Bij de zweefdeurkasten en schuifdeurkasten hangen de deuren in de kledingkast. Dit zorgt voor meer ruimte rondom de kast en geeft jouw slaapkamer een moderne en strakke uitstraling.

Bij de draaideurkast daarentegen moeten de deuren naar buiten open. Dit beperkt de ruimte rondom de kast enigszins als je de deuren volledig open en dicht wilt kunnen doen. Maar, ben je fan van een klassieke uitstraling? Dan is de draaideurkast wat je zoekt, hij staat namelijk ook wel bekend als de originele kledingkast.

Binnenverlichting en spiegeldeuren

Wat daarnaast ook nog een ontzettend groot voordeel is aan een kledingkast op maat, is dat er ook nog eventuele luxe opties zijn bij te bestellen. Wil je graag, of het nou donker of licht is, goed kunnen zien wat je uit je kledingkast pakt? En wanneer je het aantrekt, direct kunnen zien of het staat? Kies dan voor luxe opties als binnenverlichting en de kast en spiegeldeuren! Hierdoor hoef je niet elke keer weer de lamp aan te doen of naar de spiegel te lopen, maar kan je het direct voor je kast zien. Mocht het je dan niet bevallen, pak je zo snel even wat anders!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply