22

Kies de juiste moderne bedekking bij je ramen

Wering bij zonlicht of tegen pottenkijkers: er zijn verschillende redenen voor de wens om goede raambedekking in huis te hebben. Maar wat is de juiste bekleding voor een moderne inrichting? Er zijn meerdere opties om uit te kiezen, waar we het in deze blog over gaan hebben. Lees mee en ontdek meer!

Shutters op maat

Shutters op maat

Zoek je naar een luxe uitstraling bij het raam? Dan zijn shutter luiken een prachtig idee. Stijlvol en tijdloos, in een materiaalsoort als hout. De look ziet er ook duurzaam uit – perfect dus in een modern interieur. In een lichte kleur zien shutters er sierlijk uit, maar in een donkere kleur ga je juist voor een stoere uitstraling.

Wist je dat je shutters op maat kunt laten maken? Elk raam is namelijk anders, wat betreft afmetingen en materialen. Bij Shutterkoning wordt hier rekening mee gehouden, zodat de shutters goed aansluiten op jouw ramen, evenals jouw wensen en ideeën. De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en afwerkingen, met optioneel bijbehorende accessoires en andere toebehoren. Zo ga je voor een compleet plaatje voor je raam, waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Plisségordijnen

Wil je raambekleding die je zowel gedeeltelijk als geheel voor het raam kunt sluiten? Dan is een plisségordijn een handig idee. Zo kun je overdag de gordijnen alleen aan de bovenkant sluiten, bijvoorbeeld om de zon te weren. Of juist in het midden, voor meer privacy in huis. En wil je ’s avonds de gordijnen dichtdoen? Dan trek je de gordijnen verder uit en bedekken ze het hele raam. Bij gordijnen die in het midden van het raam worden geplaatst, gaat dit via de top-down-bottom-up-methode, waarbij het gordijn twee kanten op verplaatst kan worden.

Je hebt bij deze gordijnen zeker iets te zeggen over de looks. Zo oogt het al verschillend of je ze hoog of juist lager op het raam plaatst. En denk ook na over de kleur: ga je liever voor zwart of juist wit? Een andere optie is ook mogelijk, zoals grijs of een opvallendere kleur.

Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën

Jaloezieën kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar door ze in een materiaalsoort als bamboe te kiezen, passen ze goed in het moderne interieur. Hiermee kies je namelijk voor een duurzame en natuurlijke uitstraling. Zo ga je voor meer rust in je woning – iets waar de juiste raambekleding zeker aan kan bijdragen.

Kies dus niet voor stroken voor het raam van kunststof, in de bekende witte of crème kleur, maar juist liever voor de verfijnde look van bamboe. Zo zijn jaloezieën namelijk weer helemaal terug van weggeweest, in een modern jasje.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply