37

Je keuken inrichten met design apparatuur

Heb je jouw moderne keuken helemaal naar eigen smaak ingericht? Dan valt die waterkoker van een tientje bij de Action wellicht een beetje uit de toon. Om de puntjes op de i te zetten richt je jouw keuken namelijk in met design apparatuur. Apparatuur in verschillende ontwerpen, kleurentonen en stijlen kan het design van je keuken namelijk maken, of breken. Met deze tips kun jij jouw keuken gemakkelijk inrichten met design apparatuur.

1. Inrichten met een lager budget

Heb je weinig budget tot je beschikking maar wil je toch hippe design apparatuur in je keuken? Ga dan op zoek naar aanbieders zoals bijvoorbeeld Budgetplan.nl. Je vindt hier hoge kwaliteit design apparatuur, voor net een paar tientjes minder. Ook op websites als Marktplaats zou je zomaar eens tegen een kwalitatief tweedehandsje aan kunnen lopen.

2. Voor welk merk moet je kiezen?

Magnetrons van merken als Whirlpool of Philips geven je gegarandeerd een betere kwaliteit dan een apparaat van bijvoorbeeld de Blokker of Action. Maak bij het kiezen van je design apparatuur dan ook de keuze voor een bekender merk. We doen hetzelfde met onze telefoons, laptop, tablet en televisies; dus waarom zou dit in het geval van keuken apparatuur anders zijn?

3. Aansluiten op de stijl

Er is zoveel design apparatuur te vinden dat het af en toe lastig kiezen is. Probeer alle apparatuur dan ook aan te sluiten op de stijl van je keuken en woning. Heb je bijvoorbeeld een strand feel in je keuken? Kies dan voor specifieke vormen, ontwerpen en kleurtonen die bij deze stijl passen. Zo kunnen zowel je waterkoker, magnetron en theepot bijvoorbeeld in eenzelfde kleur azijnblauw uitgekozen worden. Op deze manier brengt je keuken apparatuur de stijl in de keuken namelijk helemaal samen.

4. Kies voor gezond

Er zijn tegenwoordig tal van alternatieven voor een gezondere keuken op de markt. Ook deze gezonde oplossingen zijn onderdeel van een design keuken. Laat de friteuse bijvoorbeeld staan, en ga op zoek naar een airfryer; een gezonde oplossing voor het frituren. Of wat dacht je van slowjuicer, een blender of een slowcooker? Stuk voor stuk design items die in jouw design keuken thuis horen.

5. Ga voor gemak

Niet alleen moet je apparatuur er stijlvol uit zien, het moet je leven natuurlijk ook gemakkelijker maken. Zorg dus dat je hele keuken ingericht is om zoveel mogelijk comfort en gemak te creƫren. De blender moet bijvoorbeeld groot genoeg zijn om meerdere stukken fruit in kwijt te kunnen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply