40

mooie 3D puzzel van karton als woonaccessoire

3D puzzel

de beetle in een gezellig hoekje bij mij thuis…

Een poos geleden was ik bij een welbekende woonwinkel. Zonder kinderen, zonder man en met een zus die ook van slenteren houdt. We keken onze ogen uit, bleven plakken, liepen soms snel door, dronken een kopje koffie en hielden redelijk goed de hand op de knip. Er was één ding dat ik echt niet kon laten liggen… Het is van papier, het glimt en je moet het zelf in elkaar zetten, de ingrediënten die mij erg aanspreken 🙂

 

3D puzzel van karton

Ik ben gek op papier en daarom ook op papieren woonaccessoires. Van assembli kun je veel real-dutch-design-accessoires vinden die je zelf in elkaar moet zetten. Gevouwen dierenkoppen voor aan de wand of een ‘sapiens’ of pinquin voor op tafel als accessoires… Ze zeggen dat je met geduld een eind komt, maar de prachtige neushoorn is toch een keer bij mij mislukt… maar dat lag aan mijn zoon en zijn geduld. Deze keer heb ik dus de stag beetle aangeschaft. Deze kun je ophangen of ergens neerzetten, allebei helemaal goed en brengen ze een gezellige sfeer.

Ik zie ook dat je freeprintables kunt downloaden van de website, leuk om deze te maken. Vooral de kroon heeft een mooi model en kun je goed gebruiken bij de eerstvolgende Koningsdag of verjaardag.

Zoek je papieren accessoires, kijk dan eens voor inspiratie op mijn pinteresbord woonaccessoires van karton. Veel plezier!

3D puzzel als woonaccessoire

de kartonnen stag beetle los aan de wand

de mooie stag beetle als 3D puzzel

blij met mijn 3D puzzel de stag beetle

3D puzzel als woonaccessoire

een gezellig plekje op de tafel

3D puzzel voor aan de wand

de dieren voor aan de wand van assembli

kroon template om uit te printen

het kroon om gratis uit te printen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply