33

Je interieur een vrolijke tint geven

Heb je een super strak, modern of klassiek interieur maar kan het wel wat sfeer en vrolijkheid gebruiken? Dan is het helemaal niet nodig om je hele woning op zijn kop te zetten. Er zijn genoeg makkelijke manieren om ervoor te zorgen dat je woning een ietwat vrolijke uitstraling krijgt. Met deze tips kom je in ieder geval al een heel eind!

  1. Vrolijke schilderijen

Er zijn ontzettend veel leuke, creatieve en vrolijke schilderijen te vinden. Schilderijen die net wat anders zijn dan de andere muurdecoratie: uniek, creatief en kleurrijk. Een paar mooie schilderijen in dat strakke interieur vult de interieurstijl niet alleen goed aan, het zorgt ook voor kleur en leven in de woning.
vrolijk schilderij

  1. Kussens en kleden

Kussens en kleden zijn een makkelijke manier om wat meer warmte en vrolijkheid in de woning te krijgen. Haal een aantal leuke gekleurde kussens in huis voor de bank in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor de stoelen in de keuken, of de bedden in de slaapkamers. Ook kleden kunnen een grote bijdrage leveren om de woning op te vrolijken. Een gekleurd kleed op de vloer in de woonkamer of hal, of misschien zelfs een kleurvol kleedje aan de muur?

  1. Ga lekker verven

Haal de verfkwasten uit de berging en ga lekker aan het verven. Heb je een ruimte met saaie, witte muren? Haal er dan eens een kleurtje overheen. Door een muur in een mooie, vrolijke knalkleur te schilderen geef je de ruimte direct een andere uitstraling. Laat deze kleur ook terugkomen in andere delen van de woning door bijvoorbeeld de tips hierboven te gebruiken.

  1. Decoratieve stukken

Woon je in een huurwoning en mag je niets aan de muren veranderen? Ga dan op zoek naar leuke, vrolijke en kleurrijke decoratieve stukken. Dit kan je keukenapparatuur zijn, maar ook de decoratieve items in je kasten en op de vloer. Deze items hebben geen invloed op de staat van de woning, en kunnen bij verhuizing gewoon ingepakt en meegenomen worden.

  1. Bloemen en planten

Niets brengt meer vrolijkheid in huis dan bloemen en planten. Kleurrijke bloemen en mooie, gezonde kamerplanten in kleurrijke potten brengen direct een andere sfeer in de woning. Probeer een specifiek kleuren thema aan te houden om ervoor te zorgen dat alles een mooi geheel blijft. Houd bijvoorbeeld aardetinten aan zoals rood, bruin, oranje en geel. Op deze manier blijft het thema door het hele huis hetzelfde, en breng je toch kleur en een vrolijke tint in de woning.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply