Invloeden van het heelal in je interieur

Heb je er wel eens aan gedacht om invloeden van het heelal te gebruiken in je interieur? Het klinkt misschien een beetje vaag, maar het is makkelijker dan je denkt! Je kunt bijvoorbeeld heelal behang gebruiken in de slaapkamer, een maanlamp neerzetten in de kinderkamer of een prachtige galaxy poster ophangen boven de bank. Deze subtiele details maken de ruimte heel interessant. Scrol naar beneden om meteen vijf mooie voorbeelden te bekijken.

Kinderkamer met sterren en maan

Zeker in babykamers en kinderkamers is het heelal thema erg populair. Je kunt het op eindeloos veel manieren toepassen. Misschien had je vroeger zelf wel van die lichtgevende sterretjes op het plafond. Ook nu is dat nog heel leuk! Een andere optie is om speciale muurstickers te kopen of bijzonder behangpapier te gebruiken. Er is een groot aanbod aan fotobehang met planeten, fotobehang met sterren en ander heelal fotobehang.

Tienerkamer met sterrenhemel behang

Subtiel behang met het sterrenstelsel is perfect voor een tienerkamer. Het is magisch en sfeervol, maar zeker niet kinderachtig. Natuurlijk kun je dit soort kleine sterretjes op de muur ook eenvoudig zelf schilderen. Het hoeft namelijk niet zo secuur. De nonchalante verdeling maakt het juist speels en hip!

Stijlvolle slaapkamer met galaxy items

Jouw eigen stijlvolle slaapkamer kan wellicht ook wel een magische update gebruiken. Geen zorgen – je hoeft niet meteen een hele muur met sterrenhemel behangpapier te beplakken. Een paar subtiele heelal items kunnen al het verschil maken. Hang verschillende galaxy prints aan de muur of zet ze in een mooie fotolijst op een kastje. Er zijn ook prachtige lampen te koop in dit heelal thema. Van een wereldbol of sterrenlamp tot een 3d maan lamp. Let goed op het materiaalgebruik en de kleuren van deze producten om een kitsch effect te voorkomen.

Rustgevende meditatieruimte met maan foto

Heb jij al een rustgevende meditatieruimte in huis? Dit is de ideale plek om een grote foto of poster van de maan op te hangen. Het heeft namelijk een hele kalmerende uitstraling. Gebruik het als focuspunt tijdens het mediteren of laat het beeld je extra bewust maken om goed te blijven aarden.

Vintage retro interieur met telescoop

Een oude telescoop is een geweldige accessoire voor in een modern retro interieur. Je koopt dit soort items het beste online, op marktjes of in een vintage winkel. Nog leuker: vraag of er toevallig een telescoop of verrekijker in jouw familie rondgaat. Misschien ligt er iets van jouw opa verstopt op een zolder dat je nu een mooie plek kunt geven in huis.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply