36

interieurtip: blauw en hout combineren!

prachtig behang van Piet Hein Eek

prachtig behang van Piet Hein Eek

Vandaag een handige interieurtip. Ik zag de nieuwe behangcollectie van Piet Hein Eek. Hij heeft prachtige exemplaren ontworpen… Hout is mooi in je interieur, maar het kan ook too much worden. Om dit tegen te gaan is het goed om een tipje of een plons blauw aan je interieur toe te voegen. In 2014 gaan we boffen, want de nieuwe kleur volgens Flexa is de kleur teal en dat is precies een mooie kleur voor bij hout.

Om je even te laten zien hoe mooi blauw bij hout staat, heb ik een samengesteld plaatje gemaakt van wat witte en blauwe producten. Wat vind je ervan? Ik hoor graag hoe jij erover denkt, dus schrijf gerust een reactie hieronder!

sfeerplaatje hout in combinatie met blauw

sfeerplaatje hout in combinatie met blauw

1 = honeycomb ballen van engelenpunt
2 = nieuwe behang van Piet Hein Eek
3 = fauteuil Villstad van ikea
4 = Colibrì vloerlamp via Flinders
5 = gehaakt kleed van Sebra via de kleine zebra
6 = Trip cartoon tafel via Flinders
7 = cental vazen via Bijzondermooi
8 = een poster via Etsy

Wil je nog meer weten hoe goed blauw met hout combineert? Kijk dan eens voor inspiratie op mijn pinterest-borden hout en blauw of de kleur van 2014.

Wil je graag een keer goed over kleur in je interieur nadenken en de juiste keuze maken? Kom dan eens naar een workshop van Huisraad&Zo….

Wil je dat jouw product ook wordt uitgelicht in een blogpost op dit interieurblog, kijk dan eens op de pagina adverteren naar de mogelijkheden…

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply