snel een leuk effect met interieurstickers

interieurstickers van Wallart-deco gebruikt in ons project

interieurstickers van Wallart-deco gebruikt in ons project

Met interieurstickers krijg je snel een leuk effect in je huis. Er zijn zoveel leuke stickers in zoveel mooie kleuren verkrijgbaar, dat er vast iets van je gading bijzit. Je moet gewoon goed bepalen wat je mooi vindt en hoe je de sfeer in de ruimte wilt aankleden.

Vorige week heb ik samen met Lettie en Jolande van M2styling een stijlhuis in het Home Trade Center in Nieuwegein ingericht. De bedoeling was om een huis met verschillende kamers in de Gustaviaanse stijl in te richten. Want de Scandinavische stijl is zo mooi en een echte blijver. Wij mochten de slaapkamer met inloopkast maken. We gebruikten de kleuren wit en blauw gecombineerd met koper, want let op mijn woorden… dat wordt een mooie winterse combinatie!

Om de slaapkamer mooi af te stylen hebben we de interieurstickers van Wallart deco gebruikt. Zij hebben wel meer dan 1000 muurstickers en door de vele kleuren zijn er dus wel 100.000 varianten… Leuke stickers voor de kinderkamer, prachtige bloemen en takken, stoere versies voor pubersĀ  en lieve stickers voor op de slaapkamer. Moeilijk kiezen. Heb je liever 3d letters, of een (eigen) print op behang, canvas of glas… Dat kun je daar ook allemaal bestellen.

Wij zijn in ieder geval blij met het effect van de koperen interieurstickers in onze inloop-kast… het kan maar duidelijk zijn van wie welke kast is?!?

interieursticker van Wallart deco in ons project

interieursticker van Wallart deco in ons project

kast van time factory, kledingrek van VT wonen en interieursticker van Wallart deco

kast van time factory, kledingrek van VT wonen en interieursticker van Wallart deco

kast van Time factory, een stolp met vaas en huisje van Bloomingville

kast van Time factory, sticker van Wallart deco, een stolp met vaas en huisje van Bloomingville