Inspiratie voor een ton sur ton interieur

Wie zegt dat een ton sur ton interieur saai is, heeft duidelijk nooit de goede voorbeelden gezien. Je kunt er namelijk een heel interessant interieur mee creëren! Van chic en stijlvol tot stoer met een industriële touch. Deze trend is geschikt voor allerlei woonstijlen. Maar wat betekent ton sur ton eigenlijk? De letterlijke ton sur ton betekenis is ‘tint op tint’. Je gebruikt verschillende tinten van dezelfde kleur in één ruimte. Check de onderstaande afbeeldingen voor een duidelijk beeld en leuke inspiratie.

Blauw ton sur ton interieur

Kobalt blauw en petrol blauw zijn al een tijdje hele populaire kleuren voor op de muur. Dit kun je heel goed gebruiken als basis voor een ton sur ton zithoek! Koop er een mooie blauwe bank bij van een luxe materiaal als fluweel. Style het met verschillende kussentjes en plaids, waarvan een paar natuurlijk in een blauwtint. Maak de zithoek af met creatieve muurdecoratie waar dezelfde tint weer in terugkomt.

Zachte ton sur ton kleuren

Als je online zoekt naar ton sur ton meubels kom je meestal ook veel zachte tinten tegen. Denk aan lichtgrijs en pastelkleuren. Dit is dan ook een prachtige combinatie! Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe alle elementen mooi samenkomen. Het straalt rust uit en sluit perfect aan bij een Scandinavische interieurstijl.

Grijze ton sur ton slaapkamer

Met grijstinten kun je alle kanten op. Het is een neutrale kleur die je op allerlei manieren kunt verwerken in je woning. In deze slaapkamer is er heel duidelijk gekozen voor een ton sur ton interieur. Toch oogt het zeker niet saai, doordat er allemaal verschillende materialen en vormen in terugkomen. Vind je dit complete grijze kleurenpalet toch iets te eentonig? Voeg gerust een paar accenten toe door middel van kleine accessoires.

Industriële ton sur ton loft

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar de meeste industriële ruimtes bestaan ook uit veel dezelfde tinten. Ton sur ton is dus absoluut niet tuttig! Voor een stoere uitstraling maak je een palet met grijs en bruin-tinten. Dit kun je toepassen op de meubels, de vloer, de muren en zelfs de accessoires.

Grijze ton sur ton woonkamer

Gezellig, modern en met een vleugje retro. Het ton sur ton effect hoef je niet in de hele woonkamer door te trekken. Een grote grijze muur met een bijpassende stoel is al een goed begin. Kies daarnaast een paar meubelstukken in dezelfde kleur als de vloer en het plaatje is compleet!

Opvallend oranje ton sur ton contrast

Natuurlijk kun je ook flink uitpakken met een echte knal kleur. Met fel oranje kun je een mooie overgang maken naar neutrale bruintinten met een warme ondertoon. Dit is ook ton sur ton, maar dan met wat meer contrast.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply