Inspiratie voor een stijlvolle wasmand

Een badkamer of praktisch washok is niet compleet zonder een wasmand. Omdat je waarschijnlijk niet blij wordt van een grote stapel met vuile kleding, is het belangrijk dat de wasmand stijlvol en ten minste een beetje aantrekkelijk oogt. Dit maakt het huishoudelijke klusje hopelijk iets minder erg! Hieronder vind je leuke wasmand inspiratie voor verschillende stijlen. Wat is jouw favoriet?

Ronde wasmanden met deksel

Een ronde wasmand van een natuurlijk materiaal is altijd een goede keuze. Dit straalt warmte uit en brengt sfeer in de ruimte. Handige tip: koop altijd meerdere manden of een dubbele wasmand zodat je de vuile was goed kunt sorteren. Een kleine wasmand op de slaapkamer of kinderkamer is vaak ook een slimme zet!

Rieten wasmand met deksel

Een wasmand van riet, bamboe of een houten wasmand kan een hele stoere twist geven aan het interieur. De mand van het bovenstaande voorbeeld hoef je zeker niet in een hoekje te verstoppen. Combineer het juist met de meubels of decoratie in de kamer voor een extra stijlvol geheel.

Wasmand in Oosterse stijl

Ben je fan van de Oosterse woonstijl? Dan is deze wasmand een perfecte aankoop. De ronde vormen en opvallende deksel maken van dit praktische item een echte eyecatcher! Het is nog leuker als je de Mediterrane sfeer ook op andere manieren terug laat komen. Denk aan een elegant krukje, een bijzondere tegelvloer of mozaïek op de muur.

Opvouwbare wasmand met tekst

Met een leuke quote kun je eigenlijk ieder product opfleuren. Dus ook een wasmand! Deze eenvoudige opvouwbare mand krijgt ineens een stijlvolle look door de ‘Add water and soap’ tekst. Door de handgrepen kun je het eenvoudig verplaatsen of door de kamer slepen als de mand weer eens veel te vol zit.

Scandinavische wasmand met strepen

Een zwart-wit wasmand met een simpele print is perfect voor een Scandinavisch interieur. Streepjes zijn heel modern, maar tegelijkertijd heeft het ook een speelse uitstraling. Dit soort manden kun je natuurlijk ook goed gebruiken om spullen of speelgoed in op te bergen. Koop er dus zeker meer dan één!

Opvallende wasmand met panterprint

Tot slot willen we deze opvallende wasmand met wilde print niet overslaan. Dierenprints zijn niet alleen in de mode erg populair – ook in de badkamer of het washok mogen de prints op verschillende manieren terugkomen. Deze opbergmand met panterprint staat daarnaast erg leuk in de woonkamer met een paar extra kussens of een warm plaid erin.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply