56

5x Leuke prints voor aan de muur

Kun je die kale witte muur maar niet vullen of heb je even geen inspiratie meer? Je hoeft niet altijd aan het winkelen te gaan. Je kan gemakkelijk en snel online leuke prints bestellen om de ruimte wat meer sfeer te geven. Je kan bij verschillende aanbieders je eigen foto’s uploaden en deze vervolgens op allerlei manieren printen. Een luxe canvas, een houten schilderij of een leuke poster kunnen de ruimte direct een totaal andere uitstraling geven. Wat inspiratie voor leuke print voor aan de muur vind je hier!

Leuke prints voor aan de muur

 1. Kunst

  Je hoeft echt geen honderden euro’s uit te geven aan een authentiek kunstwerk. Ga met vriend Google op zoek naar kunst die je raakt. Het perfecte kunstwerk gevonden? Ga dan op zoek naar een afbeelding met een goede resolutie. Vervolgens upload je deze afbeelding op de website van de gekozen aanbieder en laat je hem gewoon op canvas printen. Zo heb jij voor een zeer beschaafd budget het perfecte kunstwerk aan de muur.

 2. Portretten

  Of het nu een zelfportret is of een portret van een professionele fotograaf; portretten laten een indruk achter. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar portretten van beroemde fotografen en kies 2 bij elkaar passende portretten uit om te printen. Twee indrukwekkende zwart-wit portretten kunnen de ruimte een luxe uitstraling geven en trekken gegarandeerd de aandacht van alle bezoekers.

  Leuke prints voor aan de muur

 3. Vakantiefoto

  Wil je iets persoonlijks maar sta je zelf liever niet op de foto? Overweeg dan een mooie vakantiefoto. Dat prachtige hagelwitte strand in Aruba bijvoorbeeld, of dat sfeervolle dorp in Zuid Afrika. De perfecte vakantie foto is van hoge kwaliteit en past bij de rest van de ruimte. Heb je veel rood tinten in de woonkamer, dan is een foto waar dezelfde rood tinten in terugkomen een mooie aanvulling. Is 1 foto niet genoeg? Zoek dan meerdere bij elkaar passende foto’s en print ze op kleiner formaat om een leuke collage te maken.

 4. Familie portret

  Nog wat persoonlijker is een mooi familie portret. Je kan dit familieportret ook vervangen door losse foto’s van alle gezinsleden. Dit kunnen portretfoto’s zijn maar het kan natuurlijk zo creatief als je zelf wilt. Handen, voeten of ogen kunnen ook een enorm leuk en creatief eindresultaat geven. Geen gezin? Maak dan een toffe collage van je dierbaren of van de beste momenten met vrienden.

  Leuke prints voor aan de muur

 5. Creatief met DIY

  Je kan ook op allerlei manieren leuk zelf aan de slag. Vul verschillende fotolijstjes met allerlei stoffen en printjes en maak een leuke collage, of hang je eigen kunstwerk aan de muur! Een DIY stuk is persoonlijk, interessant en geeft sfeer aan de ruimte. Of wat dacht je van een inspirerende quote voor wat dagelijkse motivatie?

Welke print heb jij aan de muur hangen?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply