Inspiratie: 6x herfstkleuren in de slaapkamer

De herfst staat nu toch echt voor de deur. Dat betekent dat de warme dekentjes, hoogpolige vloerkleden en sfeervolle kaarsen weer tevoorschijn mogen komen. Tijd om je huis knus en gezellig te maken! Tijdens dit nieuwe seizoen geven veel mensen de woonkamer en eetkamer een make-over. Maar de slaapkamer wordt daarbij over het hoofd gezien. Juist in deze kamer kun je prachtige herfstkleuren in het interieur verwerken. Om je alvast wat inspiratie te geven, delen we vandaag 6 toffe voorbeelden van slaapkamers met herfstkleuren. Typische kleuren van de herfst zijn: oranje, mosterdgeel, mosgroen en diverse bruintinten. Op welke manier ga jij deze warme herfstkleuren toepassen in je eigen slaapkamer?

1. Oranje muur in de slaapkamer

Een warme oranje tint gaat hand in hand met het herfstseizoen. Op welke manier kom je nou beter in de herfstsfeer dan door een muur in je slaapkamer oranje te verven? Het klinkt misschien erg gewaagd, maar als je het goed combineert is het super stijlvol. De kleur gaat bijvoorbeeld mooi samen met beigetinten en diverse houtkleuren.

2. Warme slaapkamer met geel beddengoed

Geen zin om de verfkwast erbij te pakken? Dan kun je ook alleen het beddengoed veranderen voor de herfst. Kies bijvoorbeeld voor een geel dekbedovertrek met bijpassende kussenhoezen. Het is het mooiste als de gele kleur een warme ondertoon heeft.

3. Saliegroene muur met herfst decoratie

Saliegroen is een kleur die het hele jaar mooi blijft. In de zomer oogt het lekker fris, maar in de najaar sluit het ook prachtig aan op alle herfsttinten. Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe mooi het past bij roestbruin, de kleur van bamboe en warme houttinten.

4. Donkergroen met gouden details

Wil je op een chique manier het najaar ingaan? Geef de muren in de slaapkamer dan een hele diepe groene kleur. Donkergroen gaat perfect samen met gouden details. Het geheel oogt warm, luxueus en past goed bij de sfeer van het najaar.

5. Slaapkamer met hout en herfstkleuren

In dit 5e voorbeeld zie je een op en top herfst interieur. Dit komt niet alleen door het warme kleurgebruik, maar ook door de materialen. Er is een heerlijk wollen plaid toegevoegd en gekozen voor houten raambekleding. Houten jaloezieën en shutters zijn het komende jaar nog erg populair!

6. Ibiza interieur in herfst sfeer

Niet iedereen is dol op een slaapkamer met warme en donkere kleuren. Gelukkig kun je het najaar ook toevoegen aan een hele frisse slaapkamer. Deze slaapkamer is ingericht in Ibiza stijl, maar oogt door de kussentjes in herfst kleuren toch fall ready.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply