25

Hoe geef je de hal in je woning een luxe uitstraling?

Houd je wel van een luxe gevoel in je interieur? Dan doe je er goed aan om dit gevoel in alle ruimtes in je woning naar voren te laten komen. Ook in de hal! Hier kom je immers dagelijks weer binnen na een lange dag en ook verlaat je hier je woning. Hoe zorg je voor een luxe inrichting van de gang? We delen onze tips!

Mooie deurmat voor de deur

We zien de deurmat vaak met name als een praktisch onderdeel van ons interieur. Dat is enerzijds natuurlijk zeker het geval: je wilt er goed je voeten op kunnen vegen. Anderzijds doet de juiste deurmat ook iets voor de uitstraling van de hal. Kies het liefst voor een mat die helemaal passend is. Denk aan een deurmat op maat, met de precieze afmeting om bij de voordeur te passen. Bij Mattador is een uitgebreid assortiment van deurmatten te vinden, met ook de optie voor een mooie mat op maat. Kies voor een stijlvolle afwerking en kleur, zoals een antraciet mat.

Nette kapstok in de hal

Naast een vloermat op maat vormt ook de kapstok een belangrijke en praktische toevoeging aan de hal. Zorg dan ook dat je een mooie kapstok in huis haalt, die goed bij de gang past. Zo vinden we een staande kapstok een beeldige optie, bijvoorbeeld van strak metaal of robuust hout: dat straalt meteen een gevoel van luxe uit. Als je een smalle gang hebt, kun je juist beter denken aan een kapstok aan de wand. Op die manier bespaar je wat ruimte. Denk aan een kapstok aan de muur in een uniek design, zoals een heel modern ontwerp. Die kapstok mag zeker lekker opvallen! Dat maakt namelijk juist dat je iets bijzonders kunt maken van de hal – je kunt er relatief weinig spullen kwijt, dus dan mogen ze best wat extra’s hebben.

Grote spiegel

Grote spiegel

Een grote spiegel mag ook niet ontbreken aan je hal. Handig tevens weer, om nog even je look in te checken voordat je de deur uitstapt. Verder dient een grote spiegel nog een doel, aangezien de spiegel de gang optisch groter doet lijken. Dat komt natuurlijk goed van pas om aan te sluiten op het luxe randje van de hal. Ga voor een grootse uitstraling! Kies de spiegel verder het liefst met een opvallende rand, van bijvoorbeeld donkerkleurig hout. Een fraai plaatje.

Luxe bankje

Als er nog wat ruimte over is in de hal, kun je er een luxe bankje plaatsen. Denk aan een klein stoffen bankje, van fluweel. Dat past goed in het straatje. Op het bankje kun je plaatsnemen om je schoenen aan te trekken, maar het bankje staat er ook gewoon goed bij voor de sier!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply