41

fotobehang brengt direct sfeer

fotobehang

fotobehang amandelbloesem van Gogh via behangexpert

Ik ben dol op behang…. ik hou gewoon van de sfeer die het brengt. Er zijn zoveel soorten en maten, de keuze is echt groots. In principe moet ik altijd even zuchten als ik in de winkel voor het rek met behangboeken sta, of als ik begin aan de zoektocht op een website. Het lijkt zoveel en je voelt je in eerste instantie overvoerd. Maar ik weet ook, dat er na een kwartier neuzen er een richting komt in de zoektocht…

behang

Je kunt op twee manieren aan je zoektocht beginnen: je zoekt eerst het behang of je zoekt eerst de sfeer.
In beide gevallen is het handig om te starten met het maken van een moodboard. In dit bericht vind je een handleiding hoe je een goed moodboard kunt maken. Als je moodboard klaar is, weet je welke sfeer er bij jou past of welke kleur en woonstijl bij jou past. Met dit moodboard kun je op zoek gaan naar een mooi passend behang.

fotobehang

Naast de vele rollen behang, zijn er ook erg veel mooie foto-behangen te vinden. Op de site van behangexpert kun je veel leuke en goede voorbeelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van van kunst, van bloemen, van eten en drinken of een boomstammetjes achtergrond. Of hou je meer van een wereldkaart, een betonnen wand of een retro patroontje… en ga zo maar door! Je kunt overigens ook van je eigen foto een fotobehang laten maken, dat kan ook heel speciaal zijn.

Ik raad het je echt aan om eens te verdrinken in het enorme aanbod, het kan je veel sfeer opleveren. Suxes!

fotobehang

fotobehang Noordwand reality via behangexpert

fotbehang

fotobehang fashion van mr perswall via behangexpert

fotobehang

studio ditte tegeltjesbehang via behangexpert

fotobehang

fotobehang ‘Black Suit’ van mr perswall via behangexpert

fotobehang

fotobehang Galerie Wallcoverings ‘Memories’ via behangexpert

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply