Een radiator als eyecatcher in je badkamer

Een goede radiator is natuurlijk van groot belang om ruimtes in je woning goed te verwarmen. Niet alleen in woonkamer, keuken en slaapkamer is dit belangrijk – zeker in de badkamer is een goede radiator van groot belang. Een warme ruimte na een verfrissende douche is wel zo fijn. Met al het vocht dat er in de badkamer hangt is een radiator ook belangrijk om alles goed te laten verdampen en handdoeken en andere stoffen fatsoenlijk te laten drogen. Gelukkig hoeft een radiator niet alleen functioneel te zijn. Een badkamerradiator kan namelijk ook nog eens erg stijlvol zijn. Op deze manieren kun je de radiator gebruiken als ware eyecatcher in je badkamer.

1. Een moderne radiator

Een kale verwarmingsbuis brengt niet veel sfeer in je badkamer. Juist een stijlvolle, moderne radiator zorgt ervoor dat je badkamer er ineens een stuk interessanter uitziet. Aanbieders zoals Radiatoraanbiedingen.nl hebben unieke, speelse vormen en moderne designs die de radiator meer maken dan alleen een verwarming. Door de radiator aan te sluiten op de inrichting in de badkamer breng je alles tot een mooi geheel.

 

moderne radiator

2. Een strakke en stijlvolle radiator

Kies een radiator die het interieur van je badkamer samenbrengt door een stijlvolle, strakke, moderne radiator te installeren. Een donkere badkamer met strakke, witte meubelstukken wordt natuurlijk mooi aangevuld met een stijlvolle, witte radiator. Zo wordt de radiator ineens onderdeel van je badkamer. Het strakke design van de radiator wordt direct een eyecatcher in je badkamer en zal je niet zomaar in de weg staan. Daarnaast zijn deze stijlvolle radiatoren vaak ook nog eens ruimtebesparend. De smalle, strakke designs nemen namelijk minder ruimte in beslag dan de ‘standaard’ verwarmingselementen. Zo houd je ruimte over voor andere zaken.

strakke stijlvolle radiator

3. Een multifunctionele radiator

Een moderne, stijlvolle radiator die ook nog eens bruikbaar is; het kan niet beter toch? Er zijn dan ook vele radiatoren beschikbaar die niet alleen als verwarming functioneren. Bij veel radiatoren kun je bijvoorbeeld ook handdoeken verwarmen en snel laten drogen. Of hang er een badjas aan; is je badjas lekker warm zodra je hem aantrekt. Deze radiatoren zijn niet alleen stijlvol, ze hebben ook nog eens een extra functie: ruimtebesparing. De plek waar je normaal handdoeken en badjas hing kan nu namelijk gebruikt worden voor andere zaken.

multifunctionele design radiator

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply