38

een raamtekening voor kerst

raamtekening

een raamtekening in kerstsfeer met 2 meter-ster van cadeau-cadeau

Ik ben dol op droedelen, vormen tekenen, mijn handen staan niet zomaar stil. Een poos geleden heb ik ontdekt dat je dit droedelen ook op het raam kunt doen met een krijtstift. Het is niet alleen leuk om te doen, het is heel decoratief en is helemaal in je eigen stijl te maken. Als je de droedel op de goede hoogte op je raam tekent, helpt het ook nog eens tegen de inkijk. Omdat de droedel eraf gaat als je je raam zeemt (je moet niet elke week je raam zemen), moet je steeds een nieuwe maken. Voor de buren helemaal niet erg….

Afijn, mijn raam was toe aan een wasbeurt en aan een kerst-sfeertje. Dus dat kwam goed uit… Vanmiddag kocht ik voor een vier euro een krijtbord stift en ging aan de slag. Ik was wel even bezig, maar ik deed het met veel plezier.

In mijn raam vind je ook:
– 2 meter ster van cadeau-cadeau
– conso solar jar van cadeau-cadeau (het zelfmaakidee met de boompjes)
– de papieren engelen van jurianne matter
– kerstcactus met knot & bow sticker
– ketting met houten kralen

ontwerpen van krijtstifttekeningen

Wil jij ook eens je ramen versieren met een herfst, sint, kerst, verjaardagen of geboorte tekening. Of wil je gewoon zomaar een mooie tekening of een quote… Dan kun je leuke ontwerpen van krijtstifttekeningen vinden in de webshop van  het blog Badschuim. Je kunt de ontwerpen downloaden, uitprinten en vervolgens ze thuis op je raam thuis tekenen. Succes!

raamtekening

met raam ineens helemaal in kerstsfeer door raamtekening

raamtening

de sneeuwvlokken op het raam

raamtekening

de droedel

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply