6 mooie kerstbomen gespot op Instagram

Heb jij de kerstboom al opgezet? Of heb je nog wat kerstboom inspiratie nodig voordat je aan de slag gaat? Het maakt eigenlijk niet uit – het is stiekem altijd leuk om mooie versierde kerstbomen te bekijken! We hebben een hoop prachtige exemplaren gevonden op Instagram en willen er vandaag 6 met je delen. Van minimalistisch en stoer tot compleet over the top met roze bloemen en strikjes.

Mooie nep kerstboom met velvet ballen

Een goede kunstboom doet tegenwoordig niet meer onder voor het echte werk. Het is hierbij wel belangrijk dat je kiest voor een kerstboom van goede kwaliteit. Dit is een perfecte basis voor alle soorten versiering. Ga dit jaar eens op zoek naar kerstballen van een bijzonder materiaal. Bij dit voorbeeld zie je een aantal prachtige velvet ballen in de boom hangen. Fluweel heeft een hele chique uitstraling.

Besneeuwde kunstkerstboom met gouden ballen

Hou je van een traditionele of landelijke look? Dan kun je de kerstboom versieren met gouden ballen. Deze kleur blijft altijd een goede keuze! Door de takken met sneeuw springt de versiering er echt helemaal uit. Style tip: leg ook een aantal cadeautjes onder de boom om de saaie standaard te verbloemen. Heb je nog geen kerstinkopen gedaan? Pak dan gewoon een paar lege doosjes in als decoratie. 😉

Mooie kerstboom met zwarte ballen

Deze kerstboom is alles behalve standaard. Met allemaal zwarte kerstballen maak je zeker een statement! Het resultaat is ontzettend stoer, maar tegelijkertijd ook stijlvol. Dit past prachtig bij een minimalistisch interieur met een zwart-wit thema.

Scandinavische kerstboom op poten

Laat een kleine boom een stuk groter lijken door het op pootjes te zetten. Deze bloempot op voet heeft een frisse Scandinavische uitstraling. Het zorgt ervoor dat het geheel wat luchtiger oogt. Dit is trouwens ook ontzettend handig als je katten of andere nieuwsgierige huisdieren hebt. Zo kunnen ze de boom niet inklimmen!

Mooie volle kerstboom met veel lampjes

Een grote boom met extra lampjes, alsjeblieft. In veel gevallen geldt: hoe meer lichtjes, hoe beter. Het brengt namelijk meteen veel sfeer in de woonkamer! En je kunt hierdoor ook een beetje besparen op de aanschaf van kerstballen.

Mooie kunstkerstboom met verlichting en roze versiering

Sommigen noemen het kitsch, anderen noemen het geweldig. Deze roze kerstboom is zonder twijfel een eyecatcher in het interieur. Wij vinden het een indrukwekkend en elegant resultaat. Al helemaal met die fluwelen stoel én het roze vloerkleed erbij!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply