41

Een industriële muur met betonlook

Een betonlook is helemaal in. Het is stoer en het heeft veel karakter. Het staat geweldig in een industriële eetkamer of woonkamer! Er zijn verschillende manieren om een muur zo’n betonnen uitstraling te geven. Namelijk met speciale betonlook verf, met behang of met stucwerk.

Betonlook verf

Betonlook verf is een hele dikke substantie. Je brengt deze verf aan met een kwast voor een ruwe finish. Vergeet ook zeker niet om eerst een primer aan te brengen! Hierdoor zal de verf beter hechten op de muur. Je kunt er vervolgens nog voor kiezen om de wand glad te schuren. De betonlook verf is in verschillende grijs- en bruintinten te koop. Je kunt het kriskras aanbrengen of juist in horizontale en verticale lijnen verven. Tip: probeer verschillende technieken uit! En als je de slag eenmaal te pakken hebt, kun je ook kasten en krukjes een leuke make-over geven! Ben je niet zo creatief aangelegd? Dan kun je het werk natuurlijk ook uitbesteden aan een professional.

Betonlook behang

Behang met een betonlook is ook een goede optie! Hierbij hoef je je niet druk te maken over verschillende schildertechnieken. Er zijn allerlei varianten behang verkrijgbaar. Van een eenvoudige textuur tot fotobehang met een opvallende gescheurde structuur. Dit staat niet alleen tof in een woonkamer, maar ook in je slaapkamer! Het geeft toch meer sfeer aan de ruimte dan een simpele witte muur. En het is ook heel chic aan te kleden! Met wat luxe accessoires en een groot bed creëer je een hele moderne kamer. Kies een donkerblauwe tint voor een extra warme uitstraling. Betonlook behang is onder andere te koop bij de Voordeelbehangshop. Alles staat gesorteerd op stijl, dus je kunt het makkelijk terugvinden!

Betonlook stucwerk

Deze mogelijkheid is voor de handige klussers onder ons. Stucwerk is namelijk geen eenvoudig karweitje! Begin hier dan ook alleen aan als je de stuctechnieken al onder de knie hebt. Gelukkig zijn er ook genoeg vakmannen (en vrouwen) die dit graag voor je willen doen. Strakke bepleistering is namelijk ontzettend mooi! Beton cire is waterdicht en makkelijk in onderhoud. Perfect voor in de badkamer of in de keuken. Op de afbeelding hierboven zie je hoe er verschillende texturen en kleuren gebruikt worden. Alles oogt heel clean en minimalistisch. Met deze materiaalkeuze waan je je in de badkamer van een groot penthouse! Heb je niet zo’n mega grote badkamer? Ga dan voor een ruime inloopdouche waar je de muur in de vloer laat overlopen. Een hele ruimte met betonlook oogt een stuk groter!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply