39

Creëer een gezellige zithoek voor het komende winterseizoen

In de zomer brengen veel mensen de meeste tijd buiten door. Maar nu het daar te koud voor wordt, is het tijd om het binnen weer gezellig te maken. Het is heerlijk om in de komende winter weer lekker comfortabel te kunnen genieten van een gezellig en warm interieur. Ben jij toe aan een nieuwe zithoek, of wil je je huidige zithoek aanpassen voor het nieuwe seizoen? Hiermee creëer je een gezellige zithoek voor het komende winterseizoen!

 

Schommelstoel-teresa-kave-home

Vind een balans tussen modern en klassiek met Eleonora

Eleonora is een bekende meubelcollectie die de laatste jaren een sterke opmars maakt. In deze collectie vind je namelijk meubels die een combinatie zijn van de moderne en klassieke woonstijl. De moderne woonstijl is strak, maar is meestal lastig gezellig te maken. De klassieke woonstijl is juist heel gezellig, maar lijkt al snel rommelig. Eleonora combineert het beste van deze twee stijlen: je hebt een rustige en overzichtelijke eethoek, maar het is er absoluut gezellig!

 

William-velvet-eleonora

Wil jij een unieke stijl in huis? Kave Home is wat je zoekt!

Het merk Kave Home is gericht op meer persoonlijk design. De artikelen zijn uniek en daardoor hebben ze een bijzondere uitstraling. Bij het gezellig maken van je zithoek werkt niets beter dan een persoonlijke touch. Daarom heeft Kave Home een breed assortiment van bijzondere spulletjes in tientallen verschillende stijlen. Je vindt er altijd iets tussen dat precies past bij jouw wensen. Zo kun je je zithoek persoonlijk inrichten en creëer je zelf een unieke stijl in huis.

Norsdam-kave-home

Ga voor een comfortabele fauteuil in de zithoek

Een zithoek bestaat meestal uit een combinatie van een bankstel en één of meerdere fauteuils. Fauteuils hebben als groot voordeel dat ze over het algemeen een gezellige en warme uitstraling hebben. Uiteraard kun je gaan voor een fauteuil die precies hetzelfde is als je bankstel, maar dat hoeft helemaal niet. Sterker nog: het is beter als je een fauteuil zoekt die voor jou perfect zit. Een standaard uitvoering die bij de bank hoort, is vaak net niet wat jij lekker vindt zitten. De meeste fauteuils hebben een geheel eigen design en ergonomie, dus doe je er goed aan om ze gewoon te testen. Zo ontdek je vanzelf welke stoel jij het lekkerst vind zitten.

fauteuil-chesterfield-eleonora

Kies passende winterse accessoires

In het winterseizoen zijn accessoires extra belangrijk. Misschien heb je die in de zomer wel opgeborgen, want dan is het juist fijner om een strakke look te hebben. Maar in de winter is het weer tijd om de accessoires tevoorschijn te halen. Denk aan een warme plaid op de bank en wat gezellige kussens op de fauteuils. Ook kaarsen, lampjes en dergelijke accessoires zorgen voor een comfortabele en gezellige wintersfeer. Een goede afwerking met winterse accessoires tovert jouw zithoek om in een heerlijke warme plek om in de winter te zitten.

Het is belangrijk dat je in de winter wat extra gezelligheid en comfort in huis haalt. De winter is een lange, kille periode waarin je graag binnenshuis bent. Het is dan extra fijn als het er warm en gezellig is. Door de zithoek nu alvast herfstklaar te maken, heb je in de winter een heerlijke plek om te relaxen. En in het voorjaar kun je natuurlijk met andere accessoires de sfeer weer aanpassen aan het nieuwe seizoen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply