8 mooie en originele fruitschalen die gezien mogen worden

Bij een gezond eetpatroon mag fruit natuurlijk niet ontbreken. Het is niet alleen heel goed voor je, maar ook ontzettend lekker. Maar waar bewaar je alle appels, peren en bananen eigenlijk? Leg je alles los op het aanrechtblad of zet je een mooie fruitschaal op de eettafel? In dit artikel delen we 8 fruitschalen met een tof en origineel design. Deze schalen mogen echt gezien worden!

1. Grote fruitschaal met bloemenvaas

Deze grote metalen fruitschaal met houten rand is perfect voor op de eettafel. Je kunt er ontzettend veel vers fruit in kwijt. Zelfs een flinke watermeloen! Als je niet zoveel ruimte nodig hebt, kun je er ook een bloemenvaas bij inzetten. Dit zorgt voor een hele fleurige uitstraling.

2. Langwerpige fruitschaal metaal

Wat dacht je van deze moderne fruitschaal? Het langwerpige design maakt het een echte eyecatcher voor in je interieur. In het midden kun je de grote stukken fruit neerleggen en de smalle zijkanten zijn juist weer handig voor kleine mandarijnen en citroenen.

3. Mooie witte fruitschaal

Een witte fruitschaal is een goede aankoop voor een Scandinavisch interieur. Deze metalen variant heeft een mooie opengewerkte look. Door de ronde vormen én rechte lijnen is het zowel strak als elegant.

4. Moderne fruitschaal rvs

Deze design fruitschaal is een waar kunstwerk. Zet het in de keuken, op tafel of midden in de woonkamer. Het functioneert als prachtige decoratie in een moderne woning.

5. Handige verticale fruitschaal

Heb je eigenlijk geen ruimte voor een grote fruitschaal in de keuken? Kijk dan eens naar dit verticale ‘skadis’ ophangbord van Ikea. Je kunt dit soort vakken overal voor gebruiken – dus ook om je fruit in te bewaren. Op deze manier kun je een hoop ruimte besparen op het aanrechtblad.

6. Landelijke fruitmand

Voor een landelijke sfeer kies je voor een leuke fruitmand van riet of hout. Dit heeft een karakteristieke en warme uitstraling. Tof om op een oud kastje neer te zetten en te combineren met verschillende planten.

7. Robuuste fruitschaal van steen

Een robuuste stenen fruitschaal zorgt juist voor een stoere touch. Het materiaal past mooi bij een betonnen aanrechtblad of een eettafel van onbewerkt hout. Tip: Zoek dit soort schalen bij een lokale winkel, een kunstenaar, een kleine markt of tijdens je vakantie in het buitenland. Dan scoor je zeker een uniek exemplaar.

8. Hangende macramé fruitschaal

Wie zegt dat je alleen maar planten aan het plafond kunt hangen? Deze macramé constructie werkt ook goed voor andere dingen. Je kunt er bijvoorbeeld een kunststof of glazen fruitschaal in ophangen!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply