36

6 prachtige strandhuizen gespot op Instagram

Zand tussen je tenen en het zonnetje op je gezicht. Slapen op het strand, wakker worden van zee geluiden en een frisse ochtendduik nemen in het verkoelende water. Klinkt dat niet als een heerlijke mini vakantie aan de kust? Wij dromen al weg bij het zien van de mooiste strandhuizen op Instagram! We zetten daarom maar al te graag 6 prachtige voorbeelden voor je op een rij. In welk strandhuisje zie jij jezelf deze zomer wel zitten?

Simpel strandhuis aan zee

Klein maar fijn. Een strandhuis hoeft helemaal niet groot te zijn om er een heerlijke vakantie te beleven. Zeker niet als het huisje er ook nog eens zo leuk uitziet. De bohemian vibe past er perfect bij! Overdag breng je de meeste tijd door op je terras en stukje ‘privé’ strand. Je hebt dus meer dan genoeg aan zo’n compacte strandkamer.

Vakantie strandhuis in Bloemendaal

Een strandhuis is ook ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Zo kun je gezellig bijkletsen en tegelijkertijd genieten van de mooie natuur. Er zijn best veel vakantieparken met dit soort strandhuisjes. Leuk om je eens in te verdiepen!

Kleine beach lodge

Een knusse blokhut op loopafstand van de zee. Hoe tof is dat?! Een paar dagen naar het strand is overigens ook een leuk uitje voor hondeneigenaren. De viervoeters zullen zonder twijfel gelukkig worden van een lange strandwandeling. En na het uitwaaien kun je zelf tot rust komen op de gezellige veranda. Een drankje erbij en genieten van de zonsondergang!

Strandhuis op een strandcamping

Op een strandcamping kun je niet alleen kamperen, maar ook echte strandhuizen huren. Kies bijvoorbeeld voor dit opvallende panoramahuisje vlak aan zee. Dit is een ideale combinatie van luxe en gezelligheid.

Luxe strandhuis op Texel

Over luxe gesproken: dit strandhuis kun je misschien beter een strandvilla noemen! Het is een luxe waddenlodge op Texel waar je met 4 personen vakantie kunt vieren. ‘S avonds is het een geweldige plek voor een borrel en ‘s ochtends kun je ontbijten met een magisch uitzicht.

Strandhuis met modern design

Niet alleen in Nederland staan er prachtige strandhuizen. Er zijn natuurlijk ook genoeg mooie plekjes te vinden in het buitenland. Denk niet alleen aan het zonnige Zuiden, maar bijvoorbeeld ook aan Scandinavische landen. Het hoeft ook niet altijd 30 graden te zijn om je goed te vermaken aan het water. In het najaar kan het ook fijn zijn om even stevig uit te waaien!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply