21

Op zoek naar een nieuwe vloer? Check deze dan eens!

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is een klus die veel mensen zo lang mogelijk uitstellen. Hoe weet je of je deze vloer nog jarenlang mooi vindt en welk type vloer past het beste bij jouw situatie? Wat zijn de kosten en is het de investering waard? Genoeg vragen waar je het antwoord zo lang mogelijk op zich laat wachten, simpelweg omdat het best een moeilijke keuze is. We helpen je graag op weg met drie typen vloeren, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Een marmoleum vloer

Wanneer je een slijtvaste en duurzame vloer wilt hebben, kun je kiezen voor een marmoleum vloer. Dit type vloer heeft namelijk veel voordelen, waaronder dat het slijtvast is en echt ontzettend sterk. Hij is makkelijk te onderhouden, want met enkel een stofzuiger en een dweil houd je deze vloer schoon. Ook is marmoleum de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer, waardoor deze duurzaam en zeer milieuvriendelijk is. Ben je op zoek naar een vloer die geluidsisolerend werkt, voor bijvoorbeeld in een zeer ruime woonkamer of in een flatwoning? Dan is deze vloer een uitstekende keuze voor jou. Door alle zojuist genoemde voordelen is deze vloer een kostbare variant, maar je kunt er wel jaren mee vooruit.

De pvc vloer

De pvc vloer

Je ziet in steeds meer moderne woningen een pvc vloer liggen. Je kunt vaak niet direct zien of een vloer van pvc gemaakt is, omdat het in ontzettend veel varianten te vinden is. Zo kun je met een pvc vloer gemakkelijk de uitstraling van een houten vloer nabootsen, maar ook kun je dit type vloeren in een betonlook vinden. Je kunt er dus veel kanten mee op. Naast dat deze vloer gemakkelijk te leggen is, heeft deze ook een fantastische levensduur en is het onderhoudsvriendelijk. De pvc vloeren van Woninginrichting-aanhuis worden netjes gelegd door vakmannen, zodat deze er egaal en netjes bij ligt.

Een houten vloer

Vind je dat elk huis er tegenwoordig hetzelfde uitziet en heeft het jouw voorkeur om een woonkamer te hebben met een karakteristieke uitstraling? Dan is een houten vloer een goede optie. Dit heeft een warme uitstraling en voegt een statig gevoel toe aan een ruimte. Uiteraard kun je kiezen voor verschillende motieven en kleuren, zodat deze vloer volledig naar jouw smaak gelegd kan worden.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply