45

5x leuke items voor in de keuken

We zijn steeds vaker in de keuken te vinden. In plaats van op de bank te ploffen met een goed boek of een toffe film, brengen we steeds meer tijd door aan en rondom de eettafel. Gezellig samen wakker worden met een kop koffie, lekker genieten van het avond eten of gewoon even een potje kaarten met het hele gezin. Deze gezonde levensstijl is natuurlijk hartstikke goed, maar dit betekent ook dat de keuken wel wat meer sfeer kan gebruiken. Met deze handige, leuke tips en items maak jij je keuken in een handomdraai een stuk sfeervoller.

leuke items voor in de keuken

 1. Houten snijplanken

  Heb je nog steeds plastic snijplanken in de kast liggen? Dan is het nu tijd om ze om te wisselen met de houten variant. Niet alleen zijn deze houten snijplanken van hogere kwaliteit, ze brengen ook veel decoratieve voordelen met zich mee! Zo kun je al die houten snijplanken op een toffe manier aan een witte muur hangen. Dit past zowel in de landelijke, de moderne en zelfs de industriele interieurstijl thuis. Functioneel praktisch en erg sfeervol.

 2. Urban jungle

  De urban jungle kennen we inmiddels wel; maar deze urban jungle heeft natuurlijk ook een functie in de keuken. Door verschillende kruiden en specerijen te planten, breng je wat meer groen naar de keuken. De planten zorgen voor een zuivere lucht, brengen sfeer in de ruimte en zorgen er natuurlijk voor dat je altijd verse kruiden en specerijen binnen handbereik hebt!

 3. Het kaasplatteau

  Een mooi houten kaasplatteau is niet alleen handig wanneer er bezoek komt; het staat ook gewoon erg mooi op de keukentafel. De kazen blijven lang goed onder de luchtdichte deksel en kunnen zo gewoon direct gegeten worden. Heb je altijd iets lekkers te snacken wanneer je gezellig samen aan de keukentafel zit.

 4. De juice bar

  Heb je een blender in de keuken? Zo niet, dan is het tijd om er eentje aan te schaffen! Maak van een lege hoek of een lege plank in de keuken je eigen juice bar. Lekker, gezond en erg stijlvol. Je plaatst hier behalve de blender natuurlijk ook verse groenten en fruit, recepten boeken, glazen en andere leuke juice items. Zo heb je een gezond, gezellig en cool hoekje in de keuken.

 5. Krijtborden

  Krijtborden zijn tof. Maar daarnaast zijn ze ook nog eens erg praktisch. Schrijf er je favoriete gerechten op, houd een boodschappenlijstje bij of schrijf wekelijks een nieuwe, inspirerende quote op het bord. Wat je er ook mee doet, het is een geweldig item voor je keuken!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply