36

5 redenen waarom je een bad moet kopen

Twijfel je nog of er een ligbad in je nieuwe badkamer moet komen? Dan komt dit artikel goed van pas. We zetten namelijk 5 voordelen van een bad voor je op een rij. Misschien maak dit de keuze een stuk makkelijker!

  1. Een bad ziet er stijlvol uit

Een bad kan een hele stijlvolle toevoeging zijn aan je badkamer. Vooral ligbaden met een strak design zijn echte eyecatchers. Ga voor een vrijstaand bad als je veel ruimte hebt. Deze zijn de laatste tijd erg populair en het straalt veel luxe uit.

  1. Een bad nemen is ontspannend

In een warm bad kan je hele lichaam even ontspannen. Het stimuleert de bloedsomloop en het helpt daarnaast ook verschillende pijntjes te verlichten. Denk aan spierpijn of lichte gewrichtspijn. Een warm bad met speciale olie is ook fijn als je erg verkouden bent. In een douche is dit lang niet zo relaxed.

  1. Een bad is ook leuk voor kinderen

Veel kinderen zijn dol op een bad. Ze kunnen lekker spelen met water, schuim en speelgoed. Ook kun je de hoogte van het water makkelijk zelf bepalen. Als je kindje nog heel klein is, kun je natuurlijk samen in bad gaan. Dit is zowel ontspannend als gezellig.

  1. Een bad is verkrijgbaar in allerlei stijlen

Een bad heb je in allerlei verschillende stijlen en vormen. Er zijn normaal ligbaden, maar ook hoekbaden en vrijstaande baden. Hierbij kun je kiezen voor een normale badkraan of zelfs voor een bubbelbad functie. Daarnaast is de uitstraling natuurlijk heel belangrijk. Het is wel zo mooi als het bij de rest van de badkamer past. Is de ruimte heel modern en strak ingericht? Dan is een minimalistisch design een goede keuze. Voor een vintage touch kun je juist kiezen voor een vrijstaand bad op pootjes. Dit oogt heel elegant en romantisch. Tegenwoordig hoeft een ligbad ook niet meer eenvoudig wit te zijn. Door de verschillende mogelijkheden in materialen zijn daar andere opties voor. Wat dacht je van stijlvol grijs of stoer zwart?

  1. Een bad zorgt voor een wellness gevoel

Wie is er niet gek op het wellness gevoel? Met een bad in huis kun je deze ontspannende sfeer elke dag weer opnieuw beleven. Zet een leuk muziekje aan, dim de lichten en maak je hoofd helemaal leeg. Het is de perfecte manier om weer tot rust te komen na een drukke dag op je werk of met de kinderen. Heerlijk!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply