auto bingo

auto bingo om uit te printen via sayyes

Ik ga op reis en ik neem mee…. een zwembroek, een snorkel, een boek en free printables voor op de achterbank! We gaan bijna op vakantie, de vakantie is bijna aangebroken. Altijd fijn om weg te gaan, alleen de reis kan nog wel eens een uitdaging zijn. Mijn oudste vindt stil zitten echt een probleem. Vanaf baby tijd was hij al geen fan van lange reizen. We moeten dus onderweg van alles bedenken, hoewel hij zichzelf de laatste tijd wel kan vermaken. Toch is en blijft het leuk om spelletjes voor onderweg mee te nemen. Ik heb dus gespeurd op internet, om hem te verrassen. Tijdens mijn speurtocht kwam ik leuke ideetjes tegen die ik zeker ga uitprinten en ga spelen. Ik maak het jullie makkelijk en zet de ideetjes gewoon op een rij.Op deze site van moms mini van staan heel veel leuke printables op een rij. Kun je jouw kinderen en de reis een beetje aangenamer maken! Ik wens ook jullie een goede en speelzame reis toe!
Zoek je nog emer leuke ideetjes, kijk dan eens op mijn pinterest bord free printable. Hou jij of je kind van kleuren… kijk dan eens naar dit bericht of kijk voor leuke inspiratie op mijn pinterest-bord kleurplaten.

 

auto spel

magnetisch tangram voor onderweg via deliacreates

domino

een free printable domino via handmadecharlotte

gamebord

een bord om je spelletjes op vast te klemmen via stitchcraftcreation

snakes and ladders om uit te printen via printable boardgames

snakes and ladders om uit te printen via printable boardgames

join five

het spel join five om uit te printen via familyeducations

de basis spelletjes voor onderweg via creativemamaonadime

de basis spelletjes voor onderweg via creativemamaonadime

reiskussen

een reiskussen om lekker ontspannen de spelletjes te spelen via handmadecharlotte