41

5 leukste zitmeubels voor deze zomer

Van de zomer van 2016 gaan we genieten van het buitenleven. We krijgen vast mooi weer, want de regen is allemaal al gevallen. Aankomende zomer zijn er een paar belangrijke tuintrends te zien. Bij deze trends zijn vormen, strepen of kleur centraal.
In ieder geval staat overal het woord ‘genieten’ voorop, want we willen lekker rustig gaan zitten, lezen, kletsen en loungen in onze tuin. Maar voor hen die van actie houden… die gaan aan de slag in de tuin om bijvoorbeeld eigen groente te kweken.

 

zitmeubels

Om jullie te inspireren heb ik een aantal beelden opgezocht, waarbij de tuinstoelen als zitmeubels centraal staan. Het maakt dit jaar eigenlijk niet uit welke stoel je neemt, eigenlijk kan alles… als het maar lekker zit!

 

1. achteroverhangen in de houten stoel

Zoals ik al schreef willen we lekker loungen in de tuin. We gaan een boek lezen, muziek luisteren , genieten van een kopje thee of de zonnestralen. Niets is heerlijker dan lekker achterover te hangen in een luie stoel met de benen omhoog… ik zeg: ik ga het doen!

2. samenkomen in de loungeset van steigerhout

We willen graag mensen ontvangen en samen genieten van een gezellige lange avond in de tuin. Met een houten loungebank krijg je een huiskamergevoel in je tuin, zeker als je er nog een vuurtje bij stookt…

3. relaxen in een rotan stoel

De rotan stoel uit de sixties is weer herrezen en veelvuldig te zien in de tuin. Deze stoelen zitten vaak heerlijk en zijn echte sfeermakers. Een goede aanvulling voor je terras!

4. lui liggen in de strandstoel

Ook de strandstoel is weer terug van weggeweest. Ze zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Je kunt bijvoorbeeld bij tuinmeubelen.nl leuke tuinstoelen vinden. De strandstoel is makkelijke stoel, die maar een klein plekje inneemt. Verder is het vooral een stoel waar je in achterover kunt hangen om zonnestralen in ontvangst te nemen. Er uit opstaan lukt wat moeilijker, nou ja: lekker blijven hangen dus!

5. heen en weer wiegen

Allerlaatst aandacht voor een zitmeubel waar je juist niet op stil moet zitten… Je ziet ze steeds meer verschijnen en ze zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Je ziet ze overigens ook in de eenvoudige vorm terugkomen, gewoon een houten schommel. Ik ben benieuwd of ze dit jaar weer zoveel opgehangen worden in onze tuinen….

Kortom: er zijn veel leuke stoelen te vinden voor in de tuin, in allerlei soorten, maten, kleuren en van allerlei materialen. Tip: Kijk nog eens extra naar deze klapstoelen bij tuinmeubelen.nl…

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply