letterbord

een letterbord met quote via freshome

Ken je de ouderwetse letterborden nog…. Je zag ze vooral veel in frietzaken en winkels en gebouwen waar prijslijsten belangrijk waren. Deze letterborden of frietborden zijn weer helemaal hip en terug van weggeweest!

Zoals ik al eerder schreef in het blogbericht over de kleur en trends van 2016 kon ik blij vermelden dat teksten weer belangrijk worden. We houden van beelden en zetten en delen deze op pinterest, instagram en snapchat. Maar je zag ook dat handlettering en quotes belangrijk zijn, je ziet overal mooie teksten verschijnen. Deze tekst-trend heeft dus een volgende stap naar een letterbord gezet, Ik zeg: leuk! Die wil ik!

letterbord

een DIY idee met een letterbord via instagram van lumacreations

letterbord

Heb je thuis een oud letterbord en doe je er niets mee, dan kun je hem ook verkopen…. aan bijvoorbeeld mij. Ik zou er graag eentje hebben, ik krijg allemaal leuke ideetjes om met dit letterbord te doen. Ik zag op internet dat ze nieuw te verkrijgen zijn, maar een leuke oude, met zo hier en daar een kapotte letter, die zou ik graag op een leeg plekje in mijn huis zetten… Dus: heb je er eentje staan die je niet gebruikt? Denk aan mij en mail me!

Tja en als er geen bord te koop is, dan zal ik het moeten doen met een kaart of poster van een letterbord, of moet ik maar gaan staren naar mijn pinterestbord vol leuke ideetjes…. mmmmmmm

letterbord

keuken met letterbord via decor8blog

letterbord

een poster van een lettrbord via allerlievelings

letterbord

een letterbord printable via allthingswithpurpose