34

let’s party… en een winactie

party

een feesthoekje met een JewelCandle

Altijd leuk een ‘party’ ofwel een feestje. Er valt immers van alles te vieren in het leven, bijvoorbeeld een verjaardag, het zwemdiploma, het slagen van… Het eerste tandje, de nieuwe baan, naar ‘het voortgezet’, de baard in de keel, de eerste stapjes… En ga zo maar door. Er is genoeg te vieren en dat doen we dus maar. Wij hadden afgelopen week de verjaardag van mijn dochter gevierd: twaalf! Tjonge…

Om een feestje feestelijk aan te kleden heb je maar een paar dingen nodig: een taart, een lekker drankje, een mooie bloem, een kaarsje, een slinger en vooral kadootjes!

party

let’s party!

Om mijn dochter te verrassen leek het me leuk om een jewel candle aan haar kado te geven. Een JewelCandle is een kaars waarin een sieraad ter waarde van 10-250 euro verborgen zit. Ze zijn verstopt in de was en komen pas te voorschijn als de kaars 10-15uur gebrand heeft. Er zitten allerlei sieraden verborgen, zoals een mooie ring, oorbellen en een fraaie ketting. De kaarsen zijn er zelfs verschillende maten en in verschillende edities te koop, de keuze is dus reuze! Een ander voordeel is dat er een lekker luchtje aan de kaars is en we moeten zeggen dat we daar ook nog eens erg tevreden over zijn.

Ik mag een mooi exemplaar als winactie aanbieden. Het is een mooie classic edition met een ringetje erin. Deze is gewonnen door Jorieke! Van harte! Hij komt naar je toe!

winactie

deze JewelCandle is deze keer de winactie

Wil je graag een leuke party garland, dan kun je deze free printable slinger (free printable party garland) thuis uitprinten en in elkaar zetten. Je hebt een lijmstift, een schaar, het printje en een touwtje nodig.

garland

het stappenplan voor de free printable garland

Je knip de rondjes uit en knipt het touwtje op maat. Plak dan de rondjes op elkaar met het touwtje ertussen. Plak het slingertje op een leuke plek met een vrolijk stukje washi tape! Klaar is Kees!

Je kunt ook de rondjes voor andere zaken gebruiken, zo vrolijk je er ook een rietje of een stokje mee op! Heb jij nog een goed idee?

party

de free printable garland om je feesthoek op te leuken..

party

let’s party!

 

party

een feesthoekje met een JewelCandle

 

Show Comments

11 Comments

 1. Hanneke 3 september 2014
 2. Jorieke 3 september 2014
 3. Janneke 3 september 2014
 4. Wendy 4 september 2014
 5. denise 8 september 2014
  • Petra 9 september 2014
 6. Michelle 9 september 2014
  • Petra 9 september 2014
 7. Lie 10 september 2014
 8. Xandor van Esch 4 oktober 2014

Leave a Reply